Μίκης Θεοδωράκης: Απουσίαζε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη από την τελετή αποχαιρετισμού

September 9, 2021


Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη βρίσκεται σε τριήμερο λαϊκό κίνημα καθώς σοκ προκάλεσε η είδηση στο πανελλήνιο ότι έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία μόλις 96 ετών. Τραγική φιγούρα η κόρη του…

... η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.Η κηδεία του ταλαντούχου μουσικοσυνθέτη πρόκειται να τελεστεί αύριο το μεσημέρι στο Γαλατά Χανίων. Από την άλλη πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα 8/9 στην Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να που το τελευταίο...

Η σορός του Μίκη Θεοδωράκη βρίσκεται σε τριήμερο λαϊκό κίνημα καθώς σοκ προκάλεσε η είδηση στο πανελλήνιο ότι έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία μόλις 96 ετών. Τραγική φιγούρα η κόρη του η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η κηδεία του ταλαντούχου μουσικοσυνθέτη πρόκειται να τελεστεί αύριο το μεσημέρι στο Γαλατά Χανίων. Από την άλλη πλήθος κόσμου βρέθηκε σήμερα 8/9 στην Μητρόπολη Αθηνών προκειμένου να που το τελευταίο “αντίο”.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, αφού δεν εμφανίστηκε με την υπόλοιπη οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη. Σύμφωνα με την εκπομπή t-live, η η Μαργαρίτα Θεοδωράκη ταξιδεύει για την Κρήτη και τα Χανιά για να παραστεί στην κηδεία του πατέρα της.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στους συγγενείς του Μίκη Θεοδωράκη, σχετικά με την ταφή του. Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη επιθυμούσε να ταφεί ο πατέρας της στην Κορινθία προκειμένου να τον έχει κοντά της, γεγονός που δεν συνέβη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για την Μαργαρίτα Θεοδωράκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.