«Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό που είδα, το φάγανε το παλικάρι»: Συγκλονίζει η μαρτυρία επιβάτη για τον 36χρονο Αντώνη

September 7, 2023


Ο κ. Βασίλης Μικρόπουλος και η σύζυγός του επέβαιναν στο διπλανό πλοίο Elyros και ήταν οι πρώτοι που κατήγγειλαν το τραγικό περιστατικό. «Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό που είδα, το φάγανε το παλικάρι» αναφέρει στη μαρτυρία του ο επιβάτης και συγκλονίζει για τον άδικο θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.Οι δεκάδες επιβάτες του ιδίου πλοίου στο οποίο τελέστηκε η εγκληματική πράξη αλλά και του πλοίου Elyros που β…

...ρισκόταν δίπλα του,οι μαρτυρίες τους και τα βίντεο που τράβηξαν στις εννέα περίπου το βράδυ της Τρίτης, αποτέλεσαν αδειάσειστα ντοκουμέντα για το τι και πως συνέβη και βρέθηκε στην θάλασσα ο 36χρονος και επιβεβαιώνουν ότι συντελέστηκε έγκλημα στο Blue Horizon κι ότι δεν επρόκειτο...

Ο κ. Βασίλης Μικρόπουλος και η σύζυγός του επέβαιναν στο διπλανό πλοίο Elyros και ήταν οι πρώτοι που κατήγγειλαν το τραγικό περιστατικό. «Δεν μπορώ να ξεπεράσω αυτό που είδα, το φάγανε το παλικάρι» αναφέρει στη μαρτυρία του ο επιβάτης και συγκλονίζει για τον άδικο θάνατο του Αντώνη Καρυώτη.

Οι δεκάδες επιβάτες του ιδίου πλοίου στο οποίο τελέστηκε η εγκληματική πράξη αλλά και του πλοίου Elyros που βρισκόταν δίπλα του,οι μαρτυρίες τους και τα βίντεο που τράβηξαν στις εννέα περίπου το βράδυ της Τρίτης, αποτέλεσαν αδειάσειστα ντοκουμέντα για το τι και πως συνέβη και βρέθηκε στην θάλασσα ο 36χρονος και επιβεβαιώνουν ότι συντελέστηκε έγκλημα στο Blue Horizon κι ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα, όπως τις πρώτες ώρες είχε διαρρεύσει.

Ο κ. Βασίλης Μικρόπουλος και η σύζυγος του Μαρία, κάτοικοι Ρεθύμνου, που επέβαιναν στο πλοίο Elyros και περίμεναν να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν στην Κρήτη, επικοινώνησαν τηλεφωνικά στις 10 περίπου το βράδυ της Τρίτης με τα «Ρ.Ν.» για να καταγγείλουν την εγκληματική ενέργεια του πληρώματος του Blue Horizon, όπως την είδαν με τα μάτια τους να συμβαίνει καθώς το δικό τους πλοίο ήταν ακριβώς δίπλα.

Τα γεγονότα που αποκαλύφθηκαν, επιβεβαίωσαν το δημοσίευμα της ιστοσελίδας των «Ρ.Ν.» που πρώτο μέσον πανελλαδικά, μέσα από μαρτυρία Ρεθυμνιωτών επιβατών του Elyros, ανέφερε για περιστατικό με διαπληκτισμό πάνω στο πλοίο εις βάρος του παλικαριού, του οποίου ακολούθησε η πτώση στην θάλασσα και δεν υιοθέτησε την άποψη που δόθηκε τις πρώτες ώρες ότι ο 36χρονος βρέθηκε στη θάλασσα στην προσπάθεια του να πηδήξει από τη στεριά στον καταπέλτη του πλοίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.