Σοκ με ηχητικό ντοκουμέντο: Ο καπετάνιος του Blue Horizon ζητάει από τους αξιωματικούς να κρυφτούν

September 7, 2023


Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από την προσέγγιση του Blue Horizon, στο λιμάνι του Ηρακλείου χθες (6/9) το απόγευμα, με τον καπετάνιο να ζητάει από τους αξιωματικούς να κρυφτούν μέσα στο πλοίο για να μην τους βλέπει ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.Μάλιστα, ο πλοίαρχος, στο ηχητικό ντοκουμέντ…

...ο από τις ενδοεπικοινωνίες που καταγράφονται αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να μπουν όλοι μέσα καθώς «όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε». Όλος ο διάλογος έχει ως εξής:– (ο πλοίαρχος αναφέρεται στο...

Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από την προσέγγιση του Blue Horizon, στο λιμάνι του Ηρακλείου χθες (6/9) το απόγευμα, με τον καπετάνιο να ζητάει από τους αξιωματικούς να κρυφτούν μέσα στο πλοίο για να μην τους βλέπει ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθεί για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Μάλιστα, ο πλοίαρχος, στο ηχητικό ντοκουμέντο από τις ενδοεπικοινωνίες που καταγράφονται αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να μπουν όλοι μέσα καθώς «όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε».

Όλος ο διάλογος έχει ως εξής:

– (ο πλοίαρχος αναφέρεται στο όνομα αξιωματικού)
– Ακούει
-Πες στα παιδιά μου είναι στην πρύμνη δεν θέλω να φαινόσαστε. Πιο μέσα πιο διακριτικά να βλέπεις αλλά να μη φαινοσαστε από κάτω.
(ακουγονται αποδοκιμασίες του κόσμου)
– Εντάξει καπταιν, θα το ξαναπω.
– Να πάνε πίσω οι ναύτες, να τραβηχτούν πίσω και αν ακούει και ο αρχικαμαρώτος, όλοι οι δικοί μας με τα άσπρα πουκάμισα να μαζευτούν μέσα.
– Εντάξει καπταιν. Κύριε Κώστα αν υπάρχει κάποιος από το ξενοδοχειακό, έξω να μπούνε μέσα τα παιδιά. Να μπούνε μέσα.
-Τους έχω βάλει ήδη μέσα όλους. Τους έχω βάλει μέσα.
– Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε.
– Εντάξει κύριε πλοίαρχε.

Του φώναξαν μόνο 2 λέξεις: Αυτό είπαν στον 36χρονο Αντώνη λίγο πριν τον πετάξουν στη θάλασσα και πνιγεί αβοήθητος

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη το βράδυ της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά, βλέπουν το φως δημοσιότητας. Επιβάτης αποκάλυψε τις 2 λέξεις που του φώναξαν πριν τον πετάξουν στη θάλασσα και πνιγεί αβοήθητος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέα βίντεο που έρχονται στο φως, αλλά και μαρτυρίες επιβατών του πλοίου, οι αξιωματικοί που έσπρωξαν τον άτυχο άνδρα στην άκρη του καταπέλτη, προκαλώντας έτσι τον θάνατό, όχι μόνο δεν τον βοήθησαν, αλλά αντίθετα του φώναζαν απειλητικά απωθώντας τον προς το νερό.

Όπως αποκάλυψε επιβάτης διπλανού πλοίου, η οποία τα είδε όλα από πολύ κοντά επειδή εκείνη την ώρα βρισκόταν στο κατάστρωμα, η βία που δέχτηκε ο άτυχος Αντώνης ήταν πρωτοφανής:

Η συγκεκριμένη επιβάτης είπε χαρακτηριστικά:

«Είδα τρία άτομα να σπρώχνουν τον άνθρωπο 3-4 φορές για να βγει από το πλοίο. Προς στιγμήν νόμισα πως πρόκειται για κάποιον μετανάστη τον οποίο δεν αφήνουν να ανέβει στο πλοίο. Στη συνέχεια είδα τον καταπέλτη να ανεβαίνει και τον άνθρωπο να πέφτει στη θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.