Δολοφονία στο Blue Horizon: Ξεσπά η αδελφή του 36χρονου Αντώνη – «Να σαπίσουν στη φυλακή»

September 7, 2023


Σοκαρισμένοι και οργισμένοι είναι οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη, που πέθανε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί. Η αδερφή του ξεσπά για τη δολοφονία του, ζητώντας να σαπίσουν στη φυλακή οι υπεύθυνοι.Το πρόωρο, άδικο και βάρβαρο τέλος του έχει συντρίψει τους δικούς του ανθρώπους στην Κρήτη, που προσπ…

...αθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά.«Να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω» ξεσπά η αδελφή του, Ειρήνη, εκφράζοντας τον θυμό της μετά τις εικόνες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ.Συγγενείς και φίλοι...

Σοκαρισμένοι και οργισμένοι είναι οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη, που πέθανε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί. Η αδερφή του ξεσπά για τη δολοφονία του, ζητώντας να σαπίσουν στη φυλακή οι υπεύθυνοι.

Το πρόωρο, άδικο και βάρβαρο τέλος του έχει συντρίψει τους δικούς του ανθρώπους στην Κρήτη, που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι του Πειραιά.

«Να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω» ξεσπά η αδελφή του, Ειρήνη, εκφράζοντας τον θυμό της μετά τις εικόνες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και προκαλούν σοκ.

Συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου Αντώνη απαιτούν, όπως λένε στην κάμερα του Live News, την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι ευθύνονται.

«Να κάτσουν ισόβια μέσα» λέει ο κουνιάδος του 36χρονου.

«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω; Κοντεύω να πέσω κάτω» λέει κλαίγοντας η αδελφή του 36χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.