Το χαμόγελο αισιοδοξίας του 7χρονου Νικόλα που δίνει μάχη για τη ζωή: Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του

September 3, 2023


Tη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ενάντια στον καρκίνο, δίνει ο 7χρονος Νικόλας, με τη μητέρα του να απευθύνει έκκληση προς όλο τον κόσμο να προσευχηθεί για τον μικρό, αλλά και όσους επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τον αγώνα που δίνει ο γιος της στη Γερμανία. Το χαμόγελο αισιοδοξίας του μικρούλη, αλλά και τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του δίνουν ελπίδα.«Μπορεί ο ήλιος να είναι λαμπερός, αλλά ότ…

...αν ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια χαμογελά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Είναι σαν όλο το σκοτάδι που πέρασε να επισκιάστηκε από το θαύμα της αγάπης του Θεού», ήταν τα λόγια της μητέρας του επτάχρονου Νικόλα. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής...

Tη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ενάντια στον καρκίνο, δίνει ο 7χρονος Νικόλας, με τη μητέρα του να απευθύνει έκκληση προς όλο τον κόσμο να προσευχηθεί για τον μικρό, αλλά και όσους επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά τον αγώνα που δίνει ο γιος της στη Γερμανία. Το χαμόγελο αισιοδοξίας του μικρούλη, αλλά και τα συγκινητικά λόγια της μητέρας του δίνουν ελπίδα.

«Μπορεί ο ήλιος να είναι λαμπερός, αλλά όταν ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια χαμογελά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Είναι σαν όλο το σκοτάδι που πέρασε να επισκιάστηκε από το θαύμα της αγάπης του Θεού», ήταν τα λόγια της μητέρας του επτάχρονου Νικόλα. Με την ευκαιρία, δείτε τι έκανε ένας κομμωτής σε μια καρκινοπαθή πελάτισσά του.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση της, «αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να δυναμώσει ο Νικόλας μας. Εξαιτίας όλων των θεραπειών, η χημειοθεραπεία επηρεάζει τη γεύση, και τα παιδιά χάνουν την όρεξή τους. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο όταν είναι αντιμέτωπα με τις πιο τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να δοθούν σε ένα άτομο. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά αυτή τη στιγμή ο Νικόλας τρώει πολύ λίγο».

Αυτούσια η ανάρτηση

Μετά την υποτροπή τον προηγούμενο Απρίλιο το 2022, μέσα από την κόλαση των θεραπειών που έχει περάσει το αγόρι μας, που κοντέψαμε να τον χάσουμε, το να είναι εδώ και να μας χαρίζει το χαμόγελο του είναι ένα θαύμα για εμάς. Μπορεί ο ήλιος να είναι λαμπερός, αλλά όταν ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του τόσα χρόνια χαμογελά, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό. Είναι σαν όλο το σκοτάδι που πέρασε να επισκιάστηκε από το θαύμα της αγάπης του Θεού.

Αυτή τη στιγμή είμαστε επικεντρωμένοι στο να δυναμώσει ο Νικόλας μας. Εξαιτίας όλων των θεραπειών, η χημειοθεραπεία επηρεάζει τη γεύση, και τα παιδιά χάνουν την όρεξή τους. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο όταν είναι αντιμέτωπα με τις πιο τοξικές χημικές ουσίες που μπορεί να δοθούν σε ένα άτομο. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό αλλά αυτή τη στιγμή ο Νικόλας τρώει πολύ λίγο. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, έχει πολύ ζέστη στο Βερολίνο, αλλά επειδή ο Νικόλας δεν έχει καθόλου λίπος, κρυώνει ενώ ένας άλλος άνθρωπος θα αισθανόταν πολύ ζέστη με αυτόν τον καιρό.

Όπως και σε κάθε ενημέρωση μας, χρειαζόμαστε όλες τις προσευχές σας. Ο Νίκολας έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις την περασμένη εβδομάδα και δυστυχώς υπάρχουν ανησυχίες για κάποιες “σκιές” που εμφανίστηκαν στον πνεύμονά του. Λόγω του μεγέθους αυτών των “σκιών”, τα scans δεν μπορούν να μας πουν με ακρίβεια εάν είναι, και πάλι, Νευροβλάστωμα που έχει διεισδύσει στους πνεύμονές του ή όχι. Προσευχόμαστε μέρα νύχτα να μην είναι αυτό, γιατί αν είναι καρκίνος μπορεί να μην έχουμε πολύ χρόνο. Το πλάνο των γιατρών είναι να περιμένουμε μέχρι το επόμενο scan που θα επαναλάβουμε σε περίπου 12 εβδομάδες. Παρακαλούμε ο Θεός να σκεπάσει το αγόρι μας με την ασπίδα Του και να μην είναι καρκίνος.

Σε λίγες εβδομάδες, το μωρό μας θα γίνει 7 χρονών. Του έχει λείψει η παιδική του ηλικία – είμαστε εδώ στο Βερολίνο από όταν ήταν 4 ετών πολεμώντας αυτό το τέρας.

Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και την στήριξή σας στον γενναίο μας Νικόλα, ο αγώνας μας συνεχίζεται και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.