Απίστευτη χλιδή: Η βραδινή έξοδος της Τατιάνας Στεφανίδου με την κόρη της στη Νέα Υόρκη – «Mother and daughter night out» (Video)

September 1, 2023


Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε στο Instagram στιγμές της από τη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, δείτε εδώ την Τατιάνα Στεφανίδου να στάζει μέλι για τον γιο της.Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί για να δει την κόρη της Λυδία που βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για σπουδές. Το βράδυ της Πέμπτης η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε στιγμ…

...ια σπουδές. Το βράδυ της Πέμπτης η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε στιγμιότυπα από τη βραδυνή της έξοδο με την κόρη της. «Mother and daughter night out» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha στη λεζάντα της ανάρτησής της. Κορμί 30άρας στα 53 της: Η Τατιάνα Στεφανίδου άραξε στην αμμουδιά...

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε στο Instagram στιγμές της από τη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, δείτε εδώ την Τατιάνα Στεφανίδου να στάζει μέλι για τον γιο της.

Η βραδινή έξοδος της Τατιάνας Στεφανίδου με την κόρη της στη Νέα Υόρκη

Η παρουσιάστρια βρέθηκε εκεί για να δει την κόρη της Λυδία που βρίσκεται στην αμερικανική μεγαλούπολη για σπουδές. Το βράδυ της Πέμπτης η Τατιάνα Στεφανίδου μας έδειξε στιγμιότυπα από τη βραδυνή της έξοδο με την κόρη της. «Mother and daughter night out» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κορμί 30άρας στα 53 της: Η Τατιάνα Στεφανίδου άραξε στην αμμουδιά με τα δίμετρα πόδια της και «μαγνήτισε» τα βλέμματα

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος συνεχίζουν να βρίσκονται στο Ιόνιο απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με την παρουσιάστρια να «μαγνητίζει» τα βλέμματα με τα δίμετρα πόδια της στην αμμουδιά, καθώς, αν και 53, έχει κορμί 30άρας.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, η παρουσιάστρια του T-live μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από της διακοπές της.

Μετά τους Παξούς, τον Καστό και την Κέρκυρα, το αγαπημένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Κεφαλονιά, όπου και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στον Λάμπη Ευαγγελάτο ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στο instagram ένα βίντεο από το νησί στο οποίο βλέπουμε μεταξύ άλλων και τον Λάμπη Ευαγγελάτο να σβήνει την τούρτα των γενεθλίων του.

«Στην Κεφαλονιά, στην πατρίδα του άνδρα μου, με τις απίστευτου κάλλους παραλίες, όπου το αγόρι μας, Λάμπης Ευαγγελάτος, έκλεισε τα 27», έγραψε στην λεζάντα.

Δείτε το βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.