Τούνη: «Τα ερωτiκά σας μακριά από το παιδί» – Χαμός κάτω από την ανάρτηση με τον Σπυριδωνίδη! Πώς απάντησε

August 19, 2026


Ιωάννα Τούνη: «Τα ερωτiκά σας μακριά από το παιδί» – Η φωτογραφία με τον Σπυριδωνίδη που άναψε φωτιές και η απάντησή τηςΈνα τρυφερό στιγμιότυπο του Δημήτρη Σπυριδωνίδη με τον μικρό Πάρη ήταν αρκετό για να προκαλέσει έντονη συζήτηση κάτω από ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη. Μία ακόλουθός της την προέτρεψε να κρατά «τα ερωτiκά» μακριά από το παιδί, με την influencer να απαντά δημόσια και να ξεκαθαρίζει π…

Ιωάννα Τούνη: «Τα ερωτiκά σας μακριά από το παιδί» – Η φωτογραφία με τον Σπυριδωνίδη που άναψε φωτιές και η απάντησή της

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο του Δημήτρη Σπυριδωνίδη με τον μικρό Πάρη ήταν αρκετό για να προκαλέσει έντονη συζήτηση κάτω από ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη. Μία ακόλουθός της την προέτρεψε να κρατά «τα ερωτiκά» μακριά από το παιδί, με την influencer να απαντά δημόσια και να ξεκαθαρίζει πως κανένας δεν επιχειρεί να αντικαταστήσει τον πατέρα του γιου της.

Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στις Μαλδίβες, όπου η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα 33α γενέθλιά της μαζί με τον σύντροφό της και αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram ήταν και μία εικόνα στην οποία ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης κρατά τον μικρό Πάρη στους ώμους του. Η φωτογραφία αποτύπωσε την οικειότητα και τη ζεστή σχέση που φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

Η νέα ζωή μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μετά την ολοκλήρωση της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή και εμφανίζεται ευτυχισμένη στο πλευρό του Δημήτρη Σπυριδωνίδη.

Η influencer δεν κρύβει πλέον τη νέα της σχέση, δημοσιεύοντας κατά διαστήματα κοινές φωτογραφίες και βίντεο. Από τις εικόνες που επιλέγει να μοιράζεται φαίνεται πως ο επιχειρηματίας έχει έρθει κοντά και με τον γιο της, χωρίς όμως η ίδια να τον έχει παρουσιάσει ως πατρική φιγούρα ή ως αντικαταστάτη του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο, δίχασε ορισμένους από τους ακολούθους της και προκάλεσε σειρά σχολίων σχετικά με τους νέους συντρόφους των γονιών και τη σχέση τους με ένα μικρό παιδί.

«Ο μπαμπάς είναι ένας, όπως και η μαμά»

Μία διαδικτυακή ακόλουθος της Ιωάννας Τούνη αντέδρασε στη φωτογραφία, γράφοντας κάτω από την ανάρτησή της:

«Καλό είναι να μη μπλέκετε τους ρόλους. Ο μπαμπάς είναι ένας, όπως και η μαμά. Τα ερωτiκά σας μακριά από το παιδί και ιδίως σε τόσο τρυφερή ηλικία».

Το σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση άλλης χρήστριας, η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί την influencer, υποστηρίζοντας ότι δεν παρουσιάστηκε πουθενά ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης ως πατέρας του παιδιού.

«Εσείς μπερδεύεστε και μπλέκετε τα πράγματα. Δεν τον παρουσίασε τον άνθρωπο ως πατέρα του παιδιού. Κανένας ρόλος δεν καταστρατηγήθηκε. Λίγη προσοχή στα σχόλιά σας», απάντησε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε το αρχικό σχόλιο αναπάντητο. Παρενέβη στη συζήτηση και ξεκαθάρισε ότι τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν προχωρήσει στη ζωή τους, κάτι που χαρακτήρισε απολύτως φυσιολογικό.

Όπως τόνισε, το σημαντικό είναι ο Πάρης να αισθάνεται όμορφα και ασφαλής μέσα στις νέες σχέσεις των γονιών του και να δέχεται αγάπη από όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του.

«Το ότι αναπόφευκτα η ζωή προχωράει και έχουμε προχωρήσει επίσης και οι δύο είναι το λογικό και επόμενο! Το ζητούμενο είναι το παιδί να νιώθει όμορφα μέσα στη νέα σχέση των γονιών του και να έχει αμέριστη αγάπη από όλους! Κανείς δεν μπλέκει ρόλους ❤️», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ο Πάρης παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα

Ο Πάρης γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και εξακολουθεί να αποτελεί το σημαντικότερο κοινό σημείο αναφοράς για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει.

Μπορεί οι γονείς του να έχουν πλέον προχωρήσει σε νέες σχέσεις, ωστόσο βασικό τους μέλημα παραμένει να μεγαλώνει έχοντας την αγάπη, τη φροντίδα και την παρουσία και των δύο.

Μέσα από στιγμές που έχουν δημοσιοποιηθεί κατά καιρούς φαίνεται ότι ο μικρός έχει αναπτύξει μια όμορφη σχέση τόσο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη όσο και με τη σύντροφο του πατέρα του, Ρία Ελληνίδου.

«Κανείς δεν μπλέκει ρόλους»

Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη ήταν σαφές: οι νέοι σύντροφοι των γονιών δεν έρχονται να αντικαταστήσουν τη μητέρα ή τον πατέρα ενός παιδιού. Μπορούν, όμως, να αποτελέσουν επιπλέον ανθρώπους που του προσφέρουν φροντίδα, ασφάλεια και αγάπη.

Η ίδια υποστήριξε ότι η εξέλιξη της προσωπικής ζωής των δύο γονιών είναι αναπόφευκτη και φυσιολογική. Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία, όπως επισήμανε, είναι ο μικρός Πάρης να αισθάνεται καλά μέσα στη νέα οικογενειακή πραγματικότητα και να μη στερείται την αγάπη κανενός.

Με τη δημόσια απάντησή της, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να βάλει τέλος στις επικρίσεις και να ξεκαθαρίσει ότι οι ρόλοι παραμένουν διακριτοί, με τον γιο της να αποτελεί σταθερά την πρώτη της προτεραιότητα.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.