«Είμαι θυμωμένη γιατί ξέρω ότι θα πεθάνω»: Η συνάντηση του Χάρη Ρώμα με 16χρονη καρκινοπαθή που τον συγκλόνισε

August 16, 2023


Με αφορμή την υποψηφιότητα ως δήμαρχος Χαλανδρίου, ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του, που ήταν η συνάντηση με μια 16χρονη καρκινοπαθή που τον συγκλόνισε. Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε για τη φιλία του με τον Γιώργο Πατούλη.Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:Ποια ήταν η πιο συγκινητική στ…

...ιγμή στην καριέρα σας;Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η, συγχωρεμένη πλέον, Μαριάννα Βαρδινογιάννη κανόνισε να έρθω σε επαφή με μια καρκινοπαθή δεκαεξάχρονη που φιλοξενείτο στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και ζητούσε επίμονα να με δει.Όταν μπήκα στο θάλαμο, ήταν μόνη της, ανακαθισμένη...

Με αφορμή την υποψηφιότητα ως δήμαρχος Χαλανδρίου, ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο συγκινητική στιγμή της καριέρας του, που ήταν η συνάντηση με μια 16χρονη καρκινοπαθή που τον συγκλόνισε. Παράλληλα, δείτε τι δήλωσε για τη φιλία του με τον Γιώργο Πατούλη.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα σας;

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η, συγχωρεμένη πλέον, Μαριάννα Βαρδινογιάννη κανόνισε να έρθω σε επαφή με μια καρκινοπαθή δεκαεξάχρονη που φιλοξενείτο στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και ζητούσε επίμονα να με δει.

Όταν μπήκα στο θάλαμο, ήταν μόνη της, ανακαθισμένη στο κρεβάτι της. Παρότι είχαν πέσει όλα τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες, είχε ένα από τα πιο ωραία πρόσωπα που έχω δει, στο οποίο δέσποζαν δύο καστανά τεράστια μάτια με θυμωμένο βλέμμα, σχεδόν άγριο.

Χάρης Ρώμας
Χάρης Ρώμας

«Είσαι θυμωμένη;» την ρώτησα. «Είμαι πολύ θυμωμένη», μου απάντησε. «Γιατί ξέρω ότι θα πεθάνω πριν προφτάσω να δω τον κόσμο καλά. Ζήτησα να σε συναντήσω γιατί το μόνο πράγμα, που με κάνει να χαμογελάω, είναι οι τηλεοπτικές σειρές του». Την αγκάλιασα. Κάτσαμε ώρα αγκαλιασμένοι και κλάψαμε μαζί, έναν μήνα μετά πέθανε.

Αν γράφατε μια σειρά για τη δική σας ζωή, ποιος θα ήταν ο τίτλος;

«Ο Χάρης που αγαπάει το φως».

Αν είχατε ένα μαγικό ραβδάκι, τι θα αλλάζατε στη ζωή σας;

Λιγότερο φθόνο εκ μέρους των ανθρώπων προς τους συνανθρώπους μας.

«Τον είδα στο φέρετρο, ήταν οδυνηρό…» – Θρήνος για τον Χάρη Ρώμα

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε σε ουκ ολίγα θέματα, ακόμη και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, αλλά και το γάμο του, με τη Ρένια Λουιζίδου παράλληλα να πραγματοποιεί αποκαλύψεις για το «Καφέ της Χαράς».

«Θυμάμαι το μεγάλο σοκ όταν ταξίδευα για τη Σαντορίνη και με φώναξε ο καπετάνιος του πλοίου για να μου πει ότι ο πατέρας μου πέθανε. Ξαναείδα τον πατέρα μου στο φέρετρο. Η απώλεια και ο θάνατος είναι κάτι πολύ οδυνηρό».

Όταν ήταν νεαρός δούλευε σε μπαρ-εστιατόριο ως βοηθός στην αρχή και μετά ως μπάρμαν, καθώς δεν ήθελε να ζητάει χρήματα από τον πατέρα του.

Ο Χάρης Ρώμας δοκίμασε τον γάμο, όμως ένιωσε ότι εγκλωβίζεται και μετά από δύο χρόνια τον έληξε. Παράλληλα, δήλωσε πως ίσως ασυναίσθητα να φοβάται τη μοναξιά, ενώ θεωρεί πως είναι καλός σύντροφος.

«Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από το γάμο, μου είπε «δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη» και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.