Εκτός ελέγχου η κατάσταση στον Πειραιά: Ρομά έχουν κλείσει δρόμο και κάνουν γλέντι

August 15, 2023


Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση με τους γύφτους στον Πειραιά, καθώς γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάθε νομοθεσία, μιας και νιώθουν ότι είναι στο απυρόβλητο, εξαιτίας της προκλητικής ανοχής που επιδεικνύει η πολιτεία.Για ακόμα μια φορά, οι τσιγγάνοι που πλέον κατοικούν σε παλιές κατοικίες των γειτονιών του Πειραιά, προκαλούν την τοπική κοινωνία, κάνοντας ουσιαστικά επίδειξη δύναμης…

...!Έχουν κάνει κατάληψη δρόμου και γλεντούν!Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα στην Παλιά Κοκκινιά, έχουν προβεί σε κάταληψη οδοστρώματος, σταθμεύοντας οχήματα και τοποθετώντας πλαστικές καρέκλες, ενώ επιδίδονται σε γλέντι στο δρόμο με τη μουσική στη διαπασών!Το Piraeus Press μεταφέρει...

Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η κατάσταση με τους γύφτους στον Πειραιά, καθώς γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάθε νομοθεσία, μιας και νιώθουν ότι είναι στο απυρόβλητο, εξαιτίας της προκλητικής ανοχής που επιδεικνύει η πολιτεία.

Για ακόμα μια φορά, οι τσιγγάνοι που πλέον κατοικούν σε παλιές κατοικίες των γειτονιών του Πειραιά, προκαλούν την τοπική κοινωνία, κάνοντας ουσιαστικά επίδειξη δύναμης!

Έχουν κάνει κατάληψη δρόμου και γλεντούν!

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα στην Παλιά Κοκκινιά, έχουν προβεί σε κάταληψη οδοστρώματος, σταθμεύοντας οχήματα και τοποθετώντας πλαστικές καρέκλες, ενώ επιδίδονται σε γλέντι στο δρόμο με τη μουσική στη διαπασών!

Το Piraeus Press μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από το σημείο που βρίσκεται στη συμβολή δρόμου με την Λεωφόρο Κορυτσάς.

Καταγγελίες κατοίκων: «Μας έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού. Δεν μπορεί κανείς να επιβάλει τη νομιμότητα»

Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν στο PP ότι όλες οι τοπικές αρχές αλλά και η Πολιτεία τους έχουν αφήσει στο έλεος του Θεού!

Καθώς οι τσιγγάνοι προσπαθούν με προκλητικό τρόπο να επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους, αναγκάζοντας εμμέσως πολλές οικογένειες σε «διωγμό» από τη γειτονιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, μιας και «καμία κρατική αρχή δε φαίνεται ικανή να επιβάλει τη νομιμότητα», όπως λέει στο PP άλλος κάτοικος της περιοχής.

Αυτόπτης μάρτυρας μετέφερε στο PP ότι «είναι ξεκάθαρο ότι επιχειρείται η μετατροπή της Παλιάς Κοκκινιάς σε γκέτο γύφτων και Ρομά, κάτι που συνεπάγεται την υποβάθμιση μιας ολόκληρης συνοικίας του Πειραιά».

«Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας εάν δεν υπάρξει άμεση επίλυση του ζητήματος»

Εν τω μεταξύ ο κόμπος φαίνεται ότι έχει φτάσει στο χτένι για τους κατοίκους της Παλιάς Κοκκινιάς, οι οποίοι απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, μιας και δεν το κάνει ως οφείλει η Πολιτεία!

Η οργή ξεχειλίζει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PP, και είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή ο έλεγχος, με απρόβλεπτες συνέπειες, εάν δε ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό των Ρομά στις κατοικημένες περιοχές του Πειραιά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.