Άναψαν μαζί κεράκι στην Παναγία της Τήνου – Φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του, Δάφνη, στην εκκλησία

August 15, 2023


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη 15/8 βρέθηκε στην Τήνο μαζί με την οικογένειά του, για να περάσει την μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας, και μαζί με την 20χρονη κόρη του, Δάφνη, βρέθηκαν στην πιο μεγάλη γνωστή εκκλησία του νησιού, την Παναγία της Τήνου, για να ανάψουν ένα κεράκι (δείτε εδώ τις ευχές του για τα γενέθλιά της).Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές του…

...IyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές τους στον προσωπικό...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη 15/8 βρέθηκε στην Τήνο μαζί με την οικογένειά του, για να περάσει την μεγάλη αυτή γιορτή της Ορθοδοξίας, και μαζί με την 20χρονη κόρη του, Δάφνη, βρέθηκαν στην πιο μεγάλη γνωστή εκκλησία του νησιού, την Παναγία της Τήνου, για να ανάψουν ένα κεράκι (δείτε εδώ τις ευχές του για τα γενέθλιά της).


Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από αυτές τις στιγμές τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και προχώρησε σε μερικές δηλώσεις και ευχές.

Δείτε επίσης: «Για πάντα το αγοράκι μου» – Οι τρυφερές ευχές του Κυριάκου & της Μαρέβα Μητσοτάκη για τα γενέθλιά του γιου τους

Οι φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κόρη του στην Παναγία της Τήνου

«Σήμερα, ο Ελληνισμός, η Ορθοδοξία γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μια μέρα ταυτισμένη με την ελπίδα και την αισιοδοξία και έχουμε κάθε λόγο σήμερα ως Ελληνίδες και ως Έλληνες να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!», έγραψε στο προφίλ του.

Ο πενταετής χωρισμός με την Μαρέβα

Ο αστικός μύθος της εποχής ήθελε τη μητέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρίκα, να μην καλοβλέπει τον γάμο του με την Μαρέβα, αλλά τελικά θα υποκύψει μπροστά στην επιθυμία του γιου της. Θα παντρευτούν το 1997 στην Αγία Ειρήνη στην Πλάκα, με τον πατέρα του να αγκαλιάζει θερμά, κατά την έξοδο των νεονύμφων από την εκκλησία, τη νύφη του. Θα αποκτήσουν μαζί τρία παιδιά, τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει πλέον).

Για πρώτη φορά το 2015 σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου θα αποκαλύψει τον φημολογούμενο τότε ολιγόχρονο χωρισμό του από εκείνη.

«Κάθε οικογένεια και κάθε σχέση θα περάσει από δυσκολίες. Κάποιες αντέχουν και κάποιες δεν αντέχουν και ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Περάσαμε μια δυσκολία με τη Μαρέβα. Βρεθήκαμε χώρια 5 χρόνια, δεν είχαμε πάρει το τελικό διαζύγιο. Είχαμε πάντα καλή σχέση. Τελικά και οι δύο με τον τρόπο μας θέλαμε να κοιτάξουμε μπροστά και να βρεθούμε πάλι μαζί. Υπήρχε συναίσθημα και νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αν υπάρχει βαθιά αγάπη και εκτίμηση, ο χρόνος καμιά φορά κάνει εκτίμηση. Τώρα νομίζω είμαστε πιο καλά από ότι είμαστε γιατί ξαναείδαμε τι είναι σημαντικό και καταλάβαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Μπήκαμε ο ένας στα παπούτσια του άλλου και ξαναβρήκαμε μια πολύ όμορφη και διαφορετική ισορροπία. Ας πούμε ότι πέρασε η σχέση μας σε άλλη φάση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μία εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο…» – Η ανακοίνωση μετά τις πυρκαγιές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε χιούμορ για έφιππη αστυνομία με καμήλες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.