Super Kική μετά τον σάλο: «Έγινα η αφoρμή να μάθoυν τoν Ξαρχάκo κι άλλoι νέoι», αυτοαποθέωση μετά το σούσουρο

August 15, 2023


Η Super Κική επέστρεψε με νέα ανάρτηση μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τα σχόλια της για τον Σταύρο Ξαρχάκο. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!important;height:0px!i…

...important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Αντιλαμβανόμενη ότι οι απόψεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο προκάλεσαν αντιδράσεις, η influencer Super Κική δίνει συνέχεια στο θέμα που προκάλεσε...

Η Super Κική επέστρεψε με νέα ανάρτηση μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε από τα σχόλια της για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Αντιλαμβανόμενη ότι οι απόψεις της για τον Σταύρο Ξαρχάκο προκάλεσαν αντιδράσεις, η influencer Super Κική δίνει συνέχεια στο θέμα που προκάλεσε με τη δήλωσή της ότι δεν γνώριζε τον Σταύρο Ξαρχάκο, έναν μουσικοσυνθέτη που οι περισσότεροι Έλληνες κατατάσσουν στην «ιερή» τριανδρία μαζί με τους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι.

Στο πρόσφατο βίντεο της χρησιμοποιεί τη μουσική από το κομμάτι «Στου Όθωνα τα χρόνια» από τις Διπλοπενιές του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Κατά τη διάρκεια του βίντεο η ίδια γελάει και γράφει «καλημέρα» σε όσους την ακολουθούν στο Instagram.

Μετά από λίγο ανέβασε ακόμη ένα κλιπ απευθυνόμενη στον συνθέτη και έγραψε «Ξαρχάκο ερχόμαστε».

Το story της Super Κική για τα σχόλια μετά το σούσουρο
Ωστόσο, δεν διήρκησε για πολύ η σαρκαστική της διάθεση.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα, επέμεινε ότι δεν έθιξε τον Σταύρο Ξαρχάκο και ότι κάνει σάτιρα».

«Καλησπέρα σε όλους τους περήφανους δήθεν κουλτουρο@@@ της Ελλάδας που έσπευσαν να με κατασπαράξουν με ευχές από καρκίνους και βρισιές επειδή θεώρησαν ότι έθιξα τον Σταύρο Ξαρχάκο, επειδή απλά και μόνο το είπε η τηλεόραση. Μέχρι τότε δεν μίλαγε κανένας!

Είστε θύματα της τηλεόρασης γιατί οι κύριοι αυτοί θεώρησαν καλό μιας που είναι Αύγουστος και δεν έχουν τι να παίξουν να χορέψουν χαλαρό τσιφτετελάκι στις πλάτες μου, παραλείποντας το καρφιτσωμένο μου σχόλιο στο βίντεο από κάτω όπου λέω ότι σε καμιά ερώτηση δεν απαντάω σοβαρά και είναι σάτιρα!

Ε ναι λοιπόν το παραδέχομαι δεν ήξερα στα 21 μου τον Σταύρο Ξαρχάκο και χε@@@κε η φοράδα! Να λοιπόν που έγινα η αφορμή να το μάθουν κι άλλοι νέοι σήμερα!

Παρόλα αυτά όλοι ξέρουμε μεταξύ μας ότι δεν είπα τίποτα που να θίγει την προσωπικότητα του ανθρώπου. Όταν θέλετε απλώς να ξεθυμάνετε από τη ζωάρα σας καλό είναι να ξεσπάτε εκεί που όντως σας πνίγει και όχι όπου σας είναι βολικό! Παρόλα αυτά εγώ θα συνεχίσω να εκφράζομαι όπως θέλω γιατί βαρέθηκα την τελειότητά σας.

Ξαρχάκο σε έχω αποθηκεύσει Spotify να ξες» έγραψε η Super Κική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.