Αγνώριστος, με νέο λουκ, ψέλνει με τους ιερείς: Κάθε μέρα στην εκκλησία ο Άρης Σερβετάλης, διέρρευσαν φώτο

August 15, 2022


Ο Άρης Σερβετάλης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη και κάθε απόγευμα πηγαίνει στον εσπερινό, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την βαθιά του πίστη στον Θεό.Ο Άρης Σερβετάλης στον εσπερινό ενόψει Δεκαπε…

...ντύγουστουΌπως αναφέρει η ιστοσελίδα Neakriti, o ηθοποιός μένει στο ορεινό χωριό των Καπετανιανών του Ηρακλείου και μεταβαίνει κάθε απόγευμα στις εσπερινές λειτουργίες της Ιεράς Μονής Κουδουμά, ενόψει δεκαπενταύγουστου.Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι σε μια δύσκολη...

Ο Άρης Σερβετάλης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη και κάθε απόγευμα πηγαίνει στον εσπερινό, εκφράζοντας με κάθε τρόπο την βαθιά του πίστη στον Θεό.

Ο Άρης Σερβετάλης στον εσπερινό ενόψει Δεκαπεντύγουστου

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Neakriti, o ηθοποιός μένει στο ορεινό χωριό των Καπετανιανών του Ηρακλείου και μεταβαίνει κάθε απόγευμα στις εσπερινές λειτουργίες της Ιεράς Μονής Κουδουμά, ενόψει δεκαπενταύγουστου.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του είχε ζητήσει τη βοήθεια του Θεού για να σωθεί.

Η βαθιά πίστη του Άρη Σερβετάλη

Όπως χαρακτηριστικά είχε υπογραμμίσει «πιστεύω. Κοίταξε, πηγαίνω στην εκκλησία σχεδόν κάθε Κυριακή, όταν μπορώ τουλάχιστον. Δεν είναι θέμα θρησκείας ή θρησκοληψίας, είναι θέμα πίστης. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να μηδενιστείς και να φτάσεις στον πάτο για να ξανασηκωθείς».

Ο ηθοποιός έχει επίσης υποδυθεί τον ιερέα στην ταινία «ο Άνθρωπος του Θεού», η οποία πραγματευόταν τη ζωή και το έργο του Άγιου Νεκτάριου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.