Ιωάννα Τούνη: Το ταξίδι στις Μαλδίβες, όσο το εισόδημα 3 χρόνων του μέσου Έλληνα – Αποκάλυψε το ποσό που έδωσε (video)

August 13, 2023


Ένα ιδιαίτερα ακριβό δώρο στους φίλους της και στην ίδια έκανε η Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να γιορτάσουν τα 30ά γενέθλιά της.Συνολικά ταξίδεψαν 9 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του «Νουνίτο» τους. Η ίδια τόνισε πως αν κάποιος κλείσει νωρίτερα τα εισιτήρια μπορεί να του κοστίσει πολύ φθηνά, αλλά εκείνη απευθύνθηκε σε ταξιδιωτικό γραφείο και το οργάνωσε τελευταία στιγμή.Σε σχετική ερώτηση που της έκ…

...αναν στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη απάντηση απάντησε ότι το ταξίδι κόστισε 27.000 ευρώ. Ωστόσο, συμπληρώνει ότι «άξιζαν και θα το ξαναέκανα» για να καταλήξει πως «το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου».«Μια φορά τα κάνεις...

Ένα ιδιαίτερα ακριβό δώρο στους φίλους της και στην ίδια έκανε η Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να γιορτάσουν τα 30ά γενέθλιά της.

Συνολικά ταξίδεψαν 9 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του «Νουνίτο» τους. Η ίδια τόνισε πως αν κάποιος κλείσει νωρίτερα τα εισιτήρια μπορεί να του κοστίσει πολύ φθηνά, αλλά εκείνη απευθύνθηκε σε ταξιδιωτικό γραφείο και το οργάνωσε τελευταία στιγμή.

Σε σχετική ερώτηση που της έκαναν στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη απάντηση απάντησε ότι το ταξίδι κόστισε 27.000 ευρώ. Ωστόσο, συμπληρώνει ότι «άξιζαν και θα το ξαναέκανα» για να καταλήξει πως «το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου».

«Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου. Λοιπόν, επειδή είναι η νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά και δεν ήθελα να την απαντήσω, αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου», είπε χαρακτηριστικά.

«Ψαλίδι» Μητσοτάκη στην ακρίβεια – Το πακέτο μέτρων που θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ (video)

Στο τραπέζι έχουν για το προσεχές φθινόπωρο από το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ένα νέο πακέτο μέτρων στήριξης, ενάντια στον πληθωρισμό τροφίμων και καυσίμων.

Έτσι, στο πακέτο της ΔΕΘ θα έχει μέτρα στήριξης για άλλη μία χρονιά, κάποια από τα οποία θα μονιμοποιηθούν, όπως η κάλυψη των αυξήσεων του ρεύματος για τους οικονομικά ευάλωτους. Βεβαίως, για να ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση, θα πρέπει τα μέτρα να συζητηθούν και να συμφωνηθούν με την Κομισιόν, η οποία έχει θέσει συγκεκριμένους κανόνες για το υπόλοιπο του 2023 και για το 2024.

Διαβάστε επίσης: Βενζίνη: Έως και 2 ευρώ το λίτρο σε κάποιες πόλεις – Προβληματισμός με τις νέες αυξήσεις – Κίνδυνος μέχρι και στην Αθήνα (video)

Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα όποια μέτρα στήριξης αποφασιστούν θα έχουν στόχο να βοηθήσουν μόνο τα χαμηλά εισοδήματα, που πλήττονται περισσότερο από την ακρίβεια. Σε αυτήν την κατεύθυνση σχεδιάζονται τα εξής:

– Ρεύμα: Συνέχιση της επιδότησης του μεγαλύτερου μέρους των αυξήσεων στο ηλεκτρικό ρεύμα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του χρόνου και ανάλογα με την πορεία των τιμών της κιλοβατώρας. Σε πρώτη φάση σχεδιάζεται η επέκταση του έκτακτου καθεστώτος επιδοτήσεων μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Παράλληλα, εξετάζεται η «μονιμοποίηση» της επιδότησης των αυξήσεων (με βάση μία τιμή αναφοράς που θα οριστεί) για καταναλώσεις μέχρι και 500 kWh, αλλά με εισοδηματικά κριτήρια (σύμφωνα με το λεγόμενο… ολλανδικό μοντέλο, που υποστηρίζει και η Ε.Ε.). Στο μεταξύ, προς όφελος των καταναλωτών θα λειτουργήσει η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής των τιμολογίων μέχρι και το τέλος του χρόνου.

– Συνταξιούχοι: Στο πρόγραμμα για τους οικονομικά ευάλωτους βρίσκεται και η προεκλογική εξαγγελία για την καταβολή ενός δεύτερου έκτακτου επιδόματος ύψους από 200 έως 300 ευρώ για τους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά, οι οποίοι δεν πήραν φέτος την αύξηση του 7,75% στις συντάξεις.

Τρόφιμα: «Οχημα» στήριξης απέναντι στις αυξήσεις των τροφίμων θα είναι η επιδότηση του 10% των αγορών του νοικοκυριού μέχρι και τα 1.000 ευρώ τον μήνα, το γνωστό Market Pass, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου. Μία ενδεχόμενη νέα παράταση θα στοχεύσει στους οικονομικά ευάλωτους με διπλάσια ενίσχυση των αγορών τους, με τους δικαιούχους να μειώνονται από τα 2,8 εκατ. νοικοκυριά στα περίπου 900 χιλιάδες. Η νέα παράταση θα είναι μέχρι και το τέλος του χρόνου και θα χρηματοδοτηθεί από την υπεραπόδοση της οικονομίας που θα προκύπτει στο τέλος Οκτωβρίου και θα πιστοποιηθεί και από τους Θεσμούς. Παράλληλα, θα παραμείνει σε ισχύ το «καλάθι του νοικοκυριού», με τη δυνατότητα να υπάρχουν ειδικότερα «καλάθια», όπως αυτό των σχολικών ειδών που ετοιμάζεται για τον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, θα ενταθούν και οι έλεγχοι για τον εντοπισμό και τη σύλληψη φαινομένων αισχροκέρδειας. Αποκλείεται, ωστόσο, το ενδεχόμενο της μείωσης των συντελεστών σε τρόφιμα και καύσιμα με στόχο να μειωθούν οι τιμές στο ράφι και στα πρατήρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.