Έχει αυλή για να παίζουν τα παιδιά της & είναι δίπλα στη θάλασσα – Το εξοχικό της Φαίης Σκορδά στη Χαλκιδική που μένει όλο το καλοκαίρι

August 13, 2023


Η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της εκπομπής της, Πρωινό μας, στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έμεινε στην Αθήνα για να μπορέσει να ολοκληρώσει όλα τα απαραίτητα μίτινγκ για την ανανέωση αυτής (δείτε εδώ το νέο όνομα που θα πάρει και όσα θα αλλάξουν), ενώ παράλληλα “έτρεχε” και την μετακόμιση του σπιτιού της, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Άφησε, λοιπόν, το σπίτι όπου έμενε με…

...ientWidth;if(width>=1025){document.write(Base64.decode('PCEtLSBCYW5uZXIyOiBBUlREX0lucmVhZF9WaWRlbygxNjEpIC0tPgkJCTxkaXYgY2xhc3M9InN0aWNreS1iYW5uZXIiPg0KCQkJPGRpdiBjbGFzcz0iYmFubmVyLXN0aWNreSI+DQoJCQkJCTxkaXYgc3R5bGU9IiIgY2xhc3M9Im1haW5fYmFubmVyIj4NCgkJPGRpdiBpZD0ic2FzXzgwMjY4Ij48L2Rpdj4JCTwvZGl2Pg0KDQoJCQkJPC9kaXY+PCEtLSAvLmJhbm5lci1zdGlja3kgLS0+DQoJCQk8L2Rpdj48IS0tIC8uc3RpY2t5LWJhbm5lciAtLT4='));} Άφησε, λοιπόν, το σπίτι όπου έμενε με τους γιους...

Η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος της εκπομπής της, Πρωινό μας, στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έμεινε στην Αθήνα για να μπορέσει να ολοκληρώσει όλα τα απαραίτητα μίτινγκ για την ανανέωση αυτής (δείτε εδώ το νέο όνομα που θα πάρει και όσα θα αλλάξουν), ενώ παράλληλα “έτρεχε” και την μετακόμιση του σπιτιού της, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Άφησε, λοιπόν, το σπίτι όπου έμενε με τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, στα Νότια Προάστια και αφού τακτοποιήθηκαν ξεκίνησε και τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί τους, με τα παιδιά να επιστρέφουν από τη Μύκονο και τις διακοπές τους με τον πατέρα τους Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ την φωτογραφία τους στα σοκάκια του νησιού).

Το εξοχικό της Φαίης Σκορδά στην Χαλκιδική

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Χαλκιδική, εκεί όπου βρίσκεται το εξοχικό της, στην Κασσάνδρα συγκεκριμένα. Σκοπεύει να μείνει εκεί μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, για να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να ανακτήσει τις δυνάμεις της, ώστε να επιστρέψει πιο δυναμικά και στο “γυαλί”.

Τα παιχνίδια στη θάλασσα με τα αγόρια της, αλλά και στην αυλή του σπιτιού, τα γεύματα στην περιοχή της Σάνης, οι βόλτες για παγωτό και οι εξορμήσεις στην υπέροχη παραλία της περιοχής είναι οι αγαπημένες της συνήθειες εκεί.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της

Φαίη Σκορδά διακοπές
Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά παιδιά
Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά παγωτό
Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά εξοχικό
Instagram / Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά Χαλκιδική
Instagram / Φαίη Σκορδά

Τα 10 μυστικά της

Σε ένα αποκαλυπτικό αφιέρωμα προχώρησε αυτή την εβδομάδα το περιοδικό YOU φέρνοντας ή μάλλον υπενθυμίζοντάς μας μικρά και μεγάλα μυστικά από της ζωές διάσημων Ελληνίδων παρουσιαστών. Πράγματα που έχουν και οι ίδιες αποκαλύψει αλλά κάπως ξεχάστηκαν στο πέρασμα των χρόνων. Μετά την Σταματίνα Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τα μυστικά της) το You «ξεγuμνώνει» την Ελληνίδα Star, Φαίη Σκορδά.

  • Στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού αντέγραφε το κείμενο της «Γλώσσας» δέκα φορές και κατόπιν το διάβαζε δυνατά άλλες τριάντα για να το μάθει καλά.
  • Την πρώτη φορά που την κάλεσε σπίτι του ο Γιώργος Λιάγκας παράγγειλε σουβλάκια. Μάλιστα, όταν άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας για να βρει πιάτα, βρήκε μόνο ήταν διαφημιστικά ποτήρια – από εκείνα που δίνουν στα βενζινάδικα!
  • Ο αδελφός της Νότης Σκορδάς (δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη Φαίη) την έκανε θεία μέσα στο 2023, αποκτώντας τον πρώτο του γιο.
  • Θείος της είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Φλωρίδης.
  • Ως φοιτήτρια Στην Ιταλία είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο, ενώ το μεταπτυχιακό της είχε θέμα τη σπουδαία Μελίνα Μερκούρη.
  • Όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της Γιάννη, πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη.
  • Όσο ήταν φοιτήτρια στην Ιταλία δούλευε περιστασιακά ως μοντέλο σε εκθέσεις και επίσης έκανε μεταφράσεις.
  • Αγαπημένη της ταινία είναι το “Αγάπη Eίναι”. Μάλιστα το soundtrack το ακούει συνεχώς στο αυτοκίνητό της.
  • Ξέρει όλα τα τραγούδια του Βασίλη Καρρά.
  • Χρόνια αργότερα η Σάσα Σταμάτη τής εκμυστηρεύτηκε ότι αυτή ήταν η ηθική αυτουργός για τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας τους με τον Γιώργο Λιάγκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό της Φαίης Σκορδά – Το ενδεικτικό διατροφικό της πλάνο για επίπεδη κοιλιά και τέλεια πόδια

Φαίη Σκορδά: Με υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ σαν να την άγγιξε ο ήλιος!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.