Survivor spoiler: «Δεν μ’ ενδιαφέρουν τα χρήματα» – Τεράστιος παικταράς επιστρέφει στο Survivor με λιγότερα από 5.000 ευρώ!

August 11, 2023


Survivor spoiler: Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Survivor που παρακαλάει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και πιθανότατα θα κλείσει αφού το οικονομικό δεν τον απασχολεί;Υπάρχουν παίκτες είναι η αλήθεια που παρακαλούσαν από το πρώτο Survivor All Star να μπουν και τα χρήματα δεν έπαιζαν ιδιαίτερο ρόλο στην απόφασή τους. Ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν τους επέλεξε και έτσι συνέχισαν τις ζωές τους στην…

... Ελλάδα.Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, όπως σας έχουμε ξαναπεί αν το επόμενο Survivor θα γίνει τον Ιανουάριο του 2024 ή θα πάμε για 2025, με το δεύτερο σενάριο να φαντάζει πιο πιθανό από την στιγμή που ακόμα δεν έχουν... αναζητηθεί οι Μαχητές. Όπως σας έχουμε ξαναπεί οι Μαχητές θα είναι...

Survivor spoiler: Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Survivor που παρακαλάει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και πιθανότατα θα κλείσει αφού το οικονομικό δεν τον απασχολεί;

Υπάρχουν παίκτες είναι η αλήθεια που παρακαλούσαν από το πρώτο Survivor All Star να μπουν και τα χρήματα δεν έπαιζαν ιδιαίτερο ρόλο στην απόφασή τους. Ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν τους επέλεξε και έτσι συνέχισαν τις ζωές τους στην Ελλάδα.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, όπως σας έχουμε ξαναπεί αν το επόμενο Survivor θα γίνει τον Ιανουάριο του 2024 ή θα πάμε για 2025, με το δεύτερο σενάριο να φαντάζει πιο πιθανό από την στιγμή που ακόμα δεν έχουν… αναζητηθεί οι Μαχητές.

Όπως σας έχουμε ξαναπεί οι Μαχητές θα είναι ξανά παίκτες… άγνωστο στο ευρύ κοινό, όπως κάθε χρονιά, πέρα από το Survivor All Star. Η άλλη ομάδα ωστόσο θα αποτελείται από πρώην παίκτες του Survivor σε ένα μίνι Survivor All Star. Ποιοι θα είναι αυτοί; Κατερίνα Δαλάκα, Σοφιάννα Αβραμάκη και Άρης Σοϊλέδης μοιάζουν ως οι τρεις σίγουροι προς το παρόν. Αν και επειδή μιλάμε για ένα χρόνο πίσω τίποτα δεν αποκλείεται να αλλάξει.

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης θα μπει ακόμα και με λιγότερα από 5.000 ευρώ;

Survivor spoiler: «Δεν μ' ενδιαφέρουν τα χρήματα» - Τεράστιος παικταράς επιστρέφει στο Survivor με λιγότερα από 5.000 ευρώ!

Η αλήθεια είναι πως από την στιγμή που στο Survivor All Star ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδινε 5.000 ευρώ την εβδομάδα σ’ όλους τους παίκτες πολύ δύσκολα θα καταφέρει να ρίξει αυτό το κασέ. Δεν αποκλείεται να το κάνει όμως σε παίκτες που θέλουν να επιστρέψουν σαν τρελοί στον Άγιο Δομίνικο. Και δεν είναι λίγοι πιστέψτε μας. Και ο λόγος; Πως αρκετοί έχουν χαθεί από το προσκήνιο μετά την συμμετοχή τους στο Survivor με αποτέλεσμα πλέον να μην έχουν τεράστια ζήτηση στην… διαφημιστική αγορά του Instagram.

Έτσι πολλοί σκέφτονται να επιστρέψουν και με λιγότερα χρήματα ώστε να τα πάρουν στο μέλλον πίσω από το… Instagram. Ποιος είναι ο παίκτης που θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στο Survivor, χωρίς να λογαριάζει τον μισθό του; Αρχικά θα σας αναφέρουμε ένα όνομα. Γιώργος Ταλάντσεβ. Ένα πολύ καλό παιδί που ξεχώρισε από την συμμετοχή του στο Survivor 2022, τόσο για το ήθος του, όσο και για τον αγωνιστικό του χαρακτήρα…

Survivor spoiler: «Δεν μ' ενδιαφέρουν τα χρήματα» - Τεράστιος παικταράς επιστρέφει στο Survivor με λιγότερα από 5.000 ευρώ!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.