“Τα κάνεις όλα για τα λεφτά”: Άγριο κράξιμο στη Χριστίνα Μπόμπα – Δεκάδες σχόλια κάτω από τη φωτο που ανέβασε

August 10, 2023


Η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει αποτοξίνωση από τα social media, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας πολλά σχόλια.Όπως ήταν φυσικό, η εν λόγω ανάρτηση έλαβε πολλά σχόλια, με τους ακολούθους της να της εύχονται «καλή ξεκούραση» και να υπογραμμίζουν ότι θα τους λείψει.Ωστόσο, υπήρχαν και πολλά ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε η σύζυγος του Σάκη …

...Τανιμανίδη.«Δεν θα κοιμηθούμε το βράδυ», «Είχαμε μια σκασίλα», «Μέγα δράμα» είναι ορισμένα από τα ειρωνικά σχόλια που γράφτηκαν.Τα ειρωνικά σχόλια για την απόφαση που πήρε η Χριστίνα ΜπόμπαΗ ανάρτηση της Χριστίνας ΜπόμπαΤη Δευτέρα 7 Αυγούστου, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε...

Η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να κάνει αποτοξίνωση από τα social media, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας πολλά σχόλια.

Όπως ήταν φυσικό, η εν λόγω ανάρτηση έλαβε πολλά σχόλια, με τους ακολούθους της να της εύχονται «καλή ξεκούραση» και να υπογραμμίζουν ότι θα τους λείψει.

Ωστόσο, υπήρχαν και πολλά ειρωνικά σχόλια που δέχτηκε η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη.

«Δεν θα κοιμηθούμε το βράδυ», «Είχαμε μια σκασίλα», «Μέγα δράμα» είναι ορισμένα από τα ειρωνικά σχόλια που γράφτηκαν.

Τα ειρωνικά σχόλια για την απόφαση που πήρε η Χριστίνα Μπόμπα

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε στους σχεδόν 740.000 ακολούθους της, τους λόγους που αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα social media.

«Social Media Break! [διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης]

Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. ‍♀️ Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.