«Ίδιος με τη Ντάλια του Παρά 5»: Ο Βασάλος άλλαξε ξανά τα μαλλιά του, ο Fipster σχολιάζει το νέο του λουκ & μάλλον έχει δίκιο

August 9, 2023


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει προκαλέσει χαμό στα social media, αυτό το καλοκαίρι, με τα μαλλιά του και τα χτενίσματα που επιλέγει να κάνει.Όλα ξεκίνησαν όταν μετά τον τελικό του Survivor All Star, o πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε να κάνει τα μαλλιά του ράστα, με τη νέα του εμφάνιση να σχολιάζει ο κολλητός του φίλος Fipster.Ειδικότερα, ο Fipster θυμήθηκε το επεισόδιο από την κωμική σειρ…

...ά “Κωνσταντίνου κι Ελένης”, στο οποίο η Ελένη Βλαχάκη νομίζει ότι έγινε κομμώτρια, σαν τη φίλη της τη Μιρέλα και καταλήγει να κάνει ράστα τα μαλλιά του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνέχισε την πλάκα του φίλου του με το συγκεκριμένο επεισόδιο, γράφοντας...

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει προκαλέσει χαμό στα social media, αυτό το καλοκαίρι, με τα μαλλιά του και τα χτενίσματα που επιλέγει να κάνει.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά τον τελικό του Survivor All Star, o πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης επέλεξε να κάνει τα μαλλιά του ράστα, με τη νέα του εμφάνιση να σχολιάζει ο κολλητός του φίλος Fipster.

Ειδικότερα, ο Fipster θυμήθηκε το επεισόδιο από την κωμική σειρά “Κωνσταντίνου κι Ελένης”, στο οποίο η Ελένη Βλαχάκη νομίζει ότι έγινε κομμώτρια, σαν τη φίλη της τη Μιρέλα και καταλήγει να κάνει ράστα τα μαλλιά του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος συνέχισε την πλάκα του φίλου του με το συγκεκριμένο επεισόδιο, γράφοντας «Τοπ μαλλί λογικά από την τοπ κομμώτρια Ελένη!» στην ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη, η οποία ενημέρωσε τους ακόλυθούς της για την αλλαγή στα μαλλιά της, λίγες μέρες αργότερα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος άλλαξε χτένισμα

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να λύσει τα κοτσιδάκια, με αποτέλεσμα τα μαλλιά του να βγουν κυματιστά και πολύ φουντωτά.

Tα νέα μαλλιά του Κωνσταντίνου Βασάλου θυμίζουν “Παρά πέντε”

Ο Fipster σχολίασε πάλι το νέο χτένισμα του φίλου του, καθώς, αυτή τη φορά του θύμισε τη Σμαράγδα Καρύδη στον ρόλο της Ντάλιας από τη σειρά Παρά Πέντε, όχι μόνο λόγω του χτενίσματος, αλλά και εξαιτίας του χρώματος, αφού λόγω της συμμετοχής του στο Survivor αυτά είχαν ανοίξει από τον ήλιο.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα μπορούσε να συμμετέχει στο ξεκαρδιστικό επεισόδιο που η Ντάλια ονειρευόταν πως όλη στην παρέα ήταν ίδιοι με αυτήν, με τους υπόλοιπους ηθοποιούς να φορούν περούκες ολόιδιες με τα χαρακτηριστικά μαλλιά της στη σειρά, ώστε να γυριστεί η σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.