Στον Μεσαίωνα οι γυναίκες έβαζαν ελαφρύ δηλητήριο στο πρωινό των συζύγων τους για να γυρίζουν σπίτι

August 4, 2022


Στον Μεσαίωνα, σε μια γαλλική πόλη, οι γυναίκες έβαζαν ένα ελαφρύ δηλητήριο στο πρωινό των συζύγων τους και στη συνέχεια όταν επέστρεφαν σπίτι αργά το βράδυ, τους έδιναν το αντίδοτο οπότε το δηλητήριο…

... δεν είχε επιπτώσεις και περνούσε απαρατήρητο.Σε περίπτωση όμως που οι άνδρες δεν γυρνούσαν έγκαιρα σπίτι και καθυστερούσε το αντίδοτο, οι άνδρες είχαν πονοκεφάλους, ναυτία, δύσπνοια, κατάθλιψη, πόνο, εμετό.Όσο περισσότερο έλειπε ο άντρας από το σπίτι, τόσο πιο άρρωστος γινόταν,...

Στον Μεσαίωνα, σε μια γαλλική πόλη, οι γυναίκες έβαζαν ένα ελαφρύ δηλητήριο στο πρωινό των συζύγων τους και στη συνέχεια όταν επέστρεφαν σπίτι αργά το βράδυ, τους έδιναν το αντίδοτο οπότε το δηλητήριο δεν είχε επιπτώσεις και περνούσε απαρατήρητο.

Σε περίπτωση όμως που οι άνδρες δεν γυρνούσαν έγκαιρα σπίτι και καθυστερούσε το αντίδοτο, οι άνδρες είχαν πονοκεφάλους, ναυτία, δύσπνοια, κατάθλιψη, πόνο, εμετό.

Όσο περισσότερο έλειπε ο άντρας από το σπίτι, τόσο πιο άρρωστος γινόταν, και μετά όταν επέστρεφε σπίτι η γυναίκα του, χωρίς να το ξέρει, του έδινα το αντίδοτο και ένιωθε καλύτερα σε λίγα λεπτά.

Με αυτό το φρικτό κόλπο, οι άνδρες πίστεψαν ότι το να είναι μακριά από το σπίτι, τους προκαλούσε πόνο και κατάθλιψη και το μόνο μέρος που θα μπορούσαν να ηρεμήσου ήταν τα σπίτια τους και οι γυναίκες τους.

Πηγή : singlewoman.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.