Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Μόνο εγώ ξυπνάω πρησμένη το πρωί;»

August 3, 2022


Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιρ…

...άζεται συχνά, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να ανεβάσει στα stories της και μια φωτογραφία με το που ξύπνησε. Η ίδια ποζάρει αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, γράφοντας: «Reality με φίλτρο. Χωρίς θα τρομάξετε από το φίλτρο».«Μόνο...

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική χρονιά, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να ανεβάσει στα stories της και μια φωτογραφία με το που ξύπνησε. Η ίδια ποζάρει αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, γράφοντας: «Reality με φίλτρο. Χωρίς θα τρομάξετε από το φίλτρο».

«Μόνο εγώ ξυπνάω πρησμένη το πρωί;» αναρωτήθηκε.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.