Φωτιά στη Ρόδο: Βίντεο από αεροπλάνο δείχνει την έκταση του πύρινου μετώπου

July 23, 2023


Νύχτα αγωνίας βιώνει το νησί της Ρόδου με την φωτιά να συνεχίζει ανεξέλεγκτη την καταστροφική της πορεία.Το μέγεθος του πύρινου μετώπου που εκτείνεται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του Twitter μέσα από αεροπλάνο επιβεβαιώνοντας τις τρομαχτικές εκτάσεις που έχει πάρει η φωτιά.Την ίδια στιγμή, σε ανάρτηση της ομάδας Prometheus φαίνεται η απόσταση που διένυσ…

...αν οι φλόγες μέσα σε διάστημα επτά ωρών.Δείτε το Βίντεο Puh. Waldbrände auf Rhodos heute Abend. Gut sichtbar aus 12 km Höhe. pic.twitter.com/dp45YWpUwF — Daniel Sturm (@SturmDaniel) July 22, 2023 Η ανάρτηση της ομάδας Prometheus #Πυρκαγιά #Ρόδος #RhodeΗ σύγκριση των περιοχών που έχουν καεί και των ενεργών εστιών σε διάστημα 7 ωρών.Η δορυφορική...

Νύχτα αγωνίας βιώνει το νησί της Ρόδου με την φωτιά να συνεχίζει ανεξέλεγκτη την καταστροφική της πορεία.

Το μέγεθος του πύρινου μετώπου που εκτείνεται σε μήκος πολλών χιλιομέτρων φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε από χρήστη του Twitter μέσα από αεροπλάνο επιβεβαιώνοντας τις τρομαχτικές εκτάσεις που έχει πάρει η φωτιά.

Την ίδια στιγμή, σε ανάρτηση της ομάδας Prometheus φαίνεται η απόσταση που διένυσαν οι φλόγες μέσα σε διάστημα επτά ωρών.

Δείτε το Βίντεο

Η ανάρτηση της ομάδας Prometheus

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.