Από αuτήν πήρε τα τεpάστια φρύδια της: Η εκπληκτική ομοιότητα της Σοφίας Χατζηπαντελή με τη μητέρα της

July 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

H Σοφία Χατζηπαντελή έχει μπει στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή…

...�ιτροπή του επερχόμενου GNTM. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και να διχάζει ταυτόχρονα είναι τα χαρακτηριστικά της ενωμένα φρύδια, καθώς έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς.Η ίδια ωστόσο, δείχνει να μην πτοείται αφού το μήνυμα που θέλει να περάσει σε όλες...



H Σοφία Χατζηπαντελή έχει μπει στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στην κριτική επιτροπή του επερχόμενου GNTM.



Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει και να διχάζει ταυτόχρονα είναι τα χαρακτηριστικά της ενωμένα φρύδια, καθώς έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από πολλούς.

Η ίδια ωστόσο, δείχνει να μην πτοείται αφού το μήνυμα που θέλει να περάσει σε όλες τις γυναίκες είναι πως όλες πρέπει να είναι περήφανες για την εικόνα τους.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της ενώ πολλές είναι και οι φορές που έχουμε δει να δημοσιεύσει στιγμιότυπα στα οποία πρωταγωνιστές είναι οι γονείς της.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν η Σοφία Χατζηπαντελή ποζάρει μαζί με τη μητέρα της και η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική.



Σοφία Χατζηπαντελή: Η απίστευτη ομοιότητα με τη μητέρα της





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.