Survivor – Τζέιμς: «Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι»

April 26, 2024


Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε, ότι ο πατέρας του θέλει να πάρει καινούργιο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι του Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν καλεσμένος ο Τζέιμς Καφετζής.Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε αφορούσε τον πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε πριν από λίγες μέρες στον Ειρηνικό Ωκεανό, ο Τζέιμς Καφετζής έδωσε μια πληροφορία που αιφνιδίασε την παρουσιάστρια.Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε, ότι παρά την ε…

...ά την επικίνδυνη περιπέτειά του, ο πατέρας του, Λευτέρης Καφετζής, θέλει να πάρει καινούργιο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι του που έμεινε στη μέση.«Όλα καλά, ψάχνει τώρα να πάρει άλλο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει από εκεί, να μην ξαναπάει μέχρι εκεί. Τι να κάνω, αφού...

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε, ότι ο πατέρας του θέλει να πάρει καινούργιο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι του 

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν καλεσμένος ο Τζέιμς Καφετζής.

Η πρώτη ερώτηση που δέχτηκε αφορούσε τον πατέρα του, ο οποίος ναυάγησε πριν από λίγες μέρες στον Ειρηνικό Ωκεανό, ο Τζέιμς Καφετζής έδωσε μια πληροφορία που αιφνιδίασε την παρουσιάστρια.

Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε, ότι παρά την επικίνδυνη περιπέτειά του, ο πατέρας του, Λευτέρης Καφετζής, θέλει να πάρει καινούργιο σκάφος να συνεχίσει το ταξίδι του που έμεινε στη μέση.

«Όλα καλά, ψάχνει τώρα να πάρει άλλο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει από εκεί, να μην ξαναπάει μέχρι εκεί. Τι να κάνω, αφού το έχει όνειρο» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.