Survivor 5 trailer 3/7: Βαρύ το κλίμα πριν τον ημιτελικό – Η ανακοίνωση του Λιανού

July 3, 2022


Αύριο Κυριακή 2/7 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο, αλλά και την τελευταία αποχώρηση πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5. Μπορεί οι 5 παίκτες να τα δώσουν όλα για …

...όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο, στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ή ο Στάθης Σχίζας ή η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι υποψήφιοι, θα αποχωρήσει - δείτε εδώ ποιος φεύγει.Για το αυριανό επεισόδιο, ο ΣΚΑΙ έβγαλε δυο trailer. Το ένα είναι αποκλειστικά για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου,...

Αύριο Κυριακή 2/7 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο, αλλά και την τελευταία αποχώρηση πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5. Μπορεί οι 5 παίκτες να τα δώσουν όλα για όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο, στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ή ο Στάθης Σχίζας ή η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι υποψήφιοι, θα αποχωρήσει – δείτε εδώ ποιος φεύγει.

Για το αυριανό επεισόδιο, ο ΣΚΑΙ έβγαλε δυο trailer. Το ένα είναι αποκλειστικά για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου, αλλά και το τι θα δούμε στον στίβο μάχης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.