Εκλογές 2023: Το απίθανο σημείωμα έξω από παραβάν σε χωριό της Λάρισας που έγινε viral

June 26, 2023


Εκλογές 2023: Viral έγινε το απίθανο σημείωμα που κρεμάστηκε έξω από παραβάν σε χωριό της Λάρισας για να διευκολύνει όσους πήγαιναν να ψηφίσουν.Χωρίς σταυροδότηση ήταν οι χθεσινές εκλογές (25/6) ωστόσο δεν φαίνεται το γεγονός αυτό να είναι εύκολο στην εμπέδωση για όλους καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελαν μία υπενθύμιση. Όχι μόνον για τον σταυρό που δεν πρέπει να βάλουν στο ψηφοδέλτιο, αλλά και …

...για το σάλιο επίσης. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πρώτο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία του.Η δικαστική αντιπρόσωπος σε χωριό των Φαρσάλων πιθανότατα αφού κουράστηκε να το υπενθυμίζει σε όλους έσπευσε να βάλει έξω από το παραβάν και τη σχετική διευκρίνιση:...

Εκλογές 2023: Viral έγινε το απίθανο σημείωμα που κρεμάστηκε έξω από παραβάν σε χωριό της Λάρισας για να διευκολύνει όσους πήγαιναν να ψηφίσουν.

Χωρίς σταυροδότηση ήταν οι χθεσινές εκλογές (25/6) ωστόσο δεν φαίνεται το γεγονός αυτό να είναι εύκολο στην εμπέδωση για όλους καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήθελαν μία υπενθύμιση. Όχι μόνον για τον σταυρό που δεν πρέπει να βάλουν στο ψηφοδέλτιο, αλλά και για το σάλιο επίσης. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πρώτο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την ορκωμοσία του.

Η δικαστική αντιπρόσωπος σε χωριό των Φαρσάλων πιθανότατα αφού κουράστηκε να το υπενθυμίζει σε όλους έσπευσε να βάλει έξω από το παραβάν και τη σχετική διευκρίνιση: Ασάλιωτο!

Το σημείωμα που έγινε viral σε χωριό της Λάρισας
Το σημείωμα που έγινε viral σε χωριό της Λάρισας

Εκλογές 2023: Άναυδη η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη – «Που πας; Φεύγεις;»

Πριν την ώρα του τέλους της μαραθώνιας εκπομπής του MEGA για τις Εκλογές 2023 φαίνεται πως βιάστηκε να αποχωρήσει ο Γιάννης Πρετεντέρης τη νύχτα της Κυριακής (25/6). Μια κίνηση που άφησε άναυδη προς στιγμήν την κεντρική συντονίστρια, Ράνια Τζίμα η οποία και δεν έκρυψε την έκπληξη της προς τον στενό της συνεργάτη, ρωτώντας τον «που πας, φεύγεις;».

Έτσι, ενώ η ροή της συζήτησης κυλούσε ομαλά στο πλατό του Μεγάλου Καναλιού, ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «φεύγω εγώ, τελειώσαμε». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται και οι δύο σε άβολη θέση.

Ρ.T.: Που πας; Φεύγεις; Τώρα έτσι;

Γ.Π.: Τελειώσαμε. 00:30 η ώρα, βγάλαμε το αποτέλεσμα, είδαμε ποιος βρήκε στις εκλογές, είδαμε ότι αύριο θα κάνουμε κυβέρνηση, στις 11 ορκιζόμαστε.

Ρ.T.: Η κυρία Αποστολάκη. Θα κάτσεις λίγο;

Γ.Π.: Να ακούσουμε και την κυρία Αποστολάκη, ναι. Βεβαίως.

Ρ.T.: Ε, κάτσε λίγο αν θέλεις. Λίγο.

«Κρατάω τον κύριο Πρετεντέρη» υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Μιλένα Αποστολάκη που βρέθηκε καλεσμένη στις MEGA Εκλογές 2023 για να προσθέσει ο Γιάννης Πρετεντέρης πως «όλα τα κάναμε».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.