Survivor All Star spoiler 26/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία – Ο υποψήφιος «έκπληξη»

June 26, 2023


Survivor All Star spoiler 26/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το Survivor All Star είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό έχει φανεί από την αρχή του ριάλιτι, καθώς από την πρώτη εβδομάδα υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση και δεν ήταν μόνο μία, ενώ ακολούθησαν και πολλές αποβολές. Ποιος θα κερδίσει απόψε (26/6) την πρώτη ασυλία και ποιος θα είναι ο υποψήφιος «έκπληξη»;Τελευταία ανατροπή όμως ήταν η αποχώρηση του…

... Κωνσταντίνου Βασάλου, διότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό.Και η κατάσταση χειροτερεύει... Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι από τις πιο σοκαριστικές μέχρι στιγμής! Μπορεί την Κυριακή 25/6 να μην έχει επεισόδιο λόγω των εκλογών, όπως από την...

Survivor All Star spoiler 26/6, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Το Survivor All Star είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό έχει φανεί από την αρχή του ριάλιτι, καθώς από την πρώτη εβδομάδα υπήρξε οικειοθελής αποχώρηση και δεν ήταν μόνο μία, ενώ ακολούθησαν και πολλές αποβολές. Ποιος θα κερδίσει απόψε (26/6) την πρώτη ασυλία και ποιος θα είναι ο υποψήφιος «έκπληξη»;

Τελευταία ανατροπή όμως ήταν η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, διότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τελικό.

Και η κατάσταση χειροτερεύει… Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι από τις πιο σοκαριστικές μέχρι στιγμής! Μπορεί την Κυριακή 25/6 να μην έχει επεισόδιο λόγω των εκλογών, όπως από την Δευτέρα 26/6 μέχρι και την Πέμπτη 29/6 οι τηλεθεατές σίγουρα θα αποζημιωθούν.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 24/06: Όλα τούμπα! Τέλος ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor All Star: Οι νικητές και οι χαμένοι της νέας εβδομάδας του

Σάκης Κατσούλης
Σάκης Κατσούλης

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας ασυλίας και ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που θα πάρει τη νίκη και έτσι θα βρεθεί για άλλη μία φορά χαλαρός στο συμβούλιο. Εκεί οι παίκτες θα αναγκαστούν να ψηφίσουν κάποιον παίκτη προς αποχώρηση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν έχει ανέβει πολύ αγωνιστικά και δεν είναι και ο πιο συμπαθής σε καμία από τις δύο ομάδες.

Την Τρίτη 27/6 θα λάβει χώρα και ο δεύτερος αγώνας και εκεί έρχεται το πρώτο σοκ! Ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει ξανά και αυτό θα προκαλέσει σάλο στο συμβούλιο που θα γίνει εκ νέου. Οι διαγωνιζόμενοι θα ψηφίσουν την Σταυρούλα Χρυσαειδή για να κάνει παρέα στον Νίκο Μπάρτζη, ενώ ο νικητής, μιας που θα κερδίσει για δεύτερη φορά, θα πρέπει να αναδείξει άλλον ένα υποψήφιο και αυτός θα είναι ο Ηλίας Μπόγδανος. Το ίδιο βράδυ θα ακολουθήσει και η πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας.

Την Τετάρτη 28/6 – θα βαρεθείτε να το ακούτε – ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει και την τρίτη ασυλία και αφού η ψηφοφορία ξεκινά από την αρχή, στον τάκο θα βγει ο Νίκος Μπάρτζης.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.