Αγρίνιο: Γυναίκα έχυσε μπουκάλι με χλωρίνη στο πρόσωπο του άντρα της

June 25, 2021


Αγρίνιο: Γυναίκα έχυσε μπουκάλι με χλωρίνη στο πρόσωπο του άντρα τηςΌλα ξεκίνησαν από έναν καβγάΈνα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στην Παραβόλα Αγρινίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς τ…

...ο μεσημέρι, γυναίκα έριξε μπουκάλι με χλωρίνη στο πρόσωπο του συζύγου της.Το μπουκάλι φαίνεται πως άνοιξε και η χλωρίνη πήγε στο μάτι του άνδρα που τραυματίστηκε.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου,...

Αγρίνιο: Γυναίκα έχυσε μπουκάλι με χλωρίνη στο πρόσωπο του άντρα της

Όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα στην Παραβόλα Αγρινίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίς το μεσημέρι, γυναίκα έριξε μπουκάλι με χλωρίνη στο πρόσωπο του συζύγου της.

Το μπουκάλι φαίνεται πως άνοιξε και η χλωρίνη πήγε στο μάτι του άνδρα που τραυματίστηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση από την Αστυνομία, ενώ όπως φαίνεται όλα ξεκίνησαν από καυγά του ζευγαριού και αναμένεται να σχηματιστεί η σχετική δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Πηγή: karvasaras

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.