Mad VMA – Η καρφάρα της Παλιοσπύρου: “Η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της”

June 24, 2022


Τα «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ» έγιναν χθες Τετάρτη (22/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρωθεί η βράβευση καθώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του …

...ηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο της καλύτερης μπαλάντας. Το βραβείο κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου. Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρωθεί η βράβευση καθώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light που αναστάτωσε του θαμώνες και δημιούργησε θέματα στην ροή του γυρίσματος.Μετά...

Τα «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ» έγιναν χθες Τετάρτη (22/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

  • Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν μία από τις καλεσμένες της χθεσινής απονομής των MAD VMA 2022, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο της καλύτερης μπαλάντας. Το βραβείο κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου.

Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρωθεί η βράβευση καθώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light που αναστάτωσε του θαμώνες και δημιούργησε θέματα στην ροή του γυρίσματος.

Μετά τα χθεσινά επεισόδια που εκτυλίχτηκαν μπροστά στα μάτια της η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την θλίψη της για τα χθεσινά γεγονότα αλλά και για τον τρόπο που έδρασε η παραγωγή!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

 

 

«Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσε γιατί έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της πως δεν αντέδρασε ως όφειλε δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιτρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια “πρότυπα”. Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία που μπερδεύουν την επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.