Κως: Στο μικροσκόπιο τα ακριβά ταξίδια της Αναστάζια! Τυνησία, Ισπανία, Μόντε Κάρλο, Μαγιόρκα, νησιά Κουρασάο, Κανάριες Νήσοι, Αίγυπτος και Ολλανδία στο “παλμαρέ” της

June 22, 2023


Στο μικροσκόπιο των Αρχών, που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της φριχτής δολοφονίας της 27χρονης Ανστάζια στην Κω, έχει μπει η ζωή και τα ακριβά ταξίδια που έκανε με τον σύντροφό της. Είχαν σχέση για δέκα χρόνια και είχαν επισκεφθεί σχεδόν όλο τον κόσμο. Τυνησία, Ισπανία, Μόντε Κάρλο, Μαγιόρκα, νησιά Κουρασάο, Καραϊβική, Κανάριες Νήσοι, Αίγυπτος και Ολλανδία στο “παλμαρέ” της.Ενώ, ο 32χρονος Μπ…

...αγκλαντεσιανός διέγραψε κλήσεις, μηνύματα και φωτογραφίες πριν την προσαγωγή του και μυστήριο επικρατεί ταυτόχρονα με την τσάντα και τα ρούχα της Αναστάζια.Στο μικροσκόπιο τα ακριβά ταξίδια της ΑναστάζιαΑυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τους ψυχολογικούς...

Στο μικροσκόπιο των Αρχών, που προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της φριχτής δολοφονίας της 27χρονης Ανστάζια στην Κω, έχει μπει η ζωή και τα ακριβά ταξίδια που έκανε με τον σύντροφό της. Είχαν σχέση για δέκα χρόνια και είχαν επισκεφθεί σχεδόν όλο τον κόσμο. Τυνησία, Ισπανία, Μόντε Κάρλο, Μαγιόρκα, νησιά Κουρασάο, Καραϊβική, Κανάριες Νήσοι, Αίγυπτος και Ολλανδία στο “παλμαρέ” της.

Ενώ, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός διέγραψε κλήσεις, μηνύματα και φωτογραφίες πριν την προσαγωγή του και μυστήριο επικρατεί ταυτόχρονα με την τσάντα και τα ρούχα της Αναστάζια.

Στο μικροσκόπιο τα ακριβά ταξίδια της Αναστάζια

Αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκτός από τους ψυχολογικούς λόγους για τους οποίους η 27χρονη χρησιμοποιούσε συνεχώς διάφορα φίλτρα ομορφιάς, προκειμένου να φαίνεται εντυπωσιακή και αψεγάδιαστη, είναι τα ταξίδια που πραγματοποιούσε τις περισσότερες φορές πάντα με τον σύντροφο, με τον οποίο είναι μαζί τουλάχιστον από το 2014 όταν εκείνη ήταν 18ετών.

Ταξίδια που στοίχιζαν πολλές φορές χιλιάδες ευρώ και σε μέρη που φαντάζουν σαν όνειρο για κάθε λάτρη των ταξιδιωτικών προορισμών. Η οικονομική άνεση του ζευγαριού είναι ένα από τα ερωτήματα που θέλουν οι αρχές να απαντηθεί άμεσα, προκειμένου να ολοκληρώσουν έτσι το προφίλ της 27χρονης και του συντρόφους της.

Σύμφωνα με τις χρονολογίες που έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες, τα ταξίδια για το ζευγάρι ξεκίνησαν το 2014 όταν επισκέφτηκαν μαζί την Αίγυπτο. Τον Οκτώβριο του 2016 η Ανάσταζια φωτογραφίζεται στην Τυνησία και τον Ιούλιο του 2017 στην Μαγιόρκα. Στην Ελλάδα η Αναστάζια είχε βρεθεί ξανά το 2017 στην Θεσσαλονίκη ενώ τον Μάιο του 2018 ταξίδεψε στο Λάγκος της Πορτογαλίας.

Την ίδια χρονιά και μάλιστα λίγους μήνες μετά τον Σεπτέμβριο του 2018 η Αναστάζια αναρτά φωτογραφίες από τις Κανάριες Νήσους και ένα χρόνο μετά τον Αύγουστο του 2019 από το Σαν Ρέμο της Ιταλίας. Τον Οκτώβριο του 2019 η Αναστάζια βρίσκεται στο Μόντε Κάρλο και τον Φεβρουάριο του 2020 στην Γαλλία. Τον Ιούλιο του 2020 ταξιδεύει στον Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας και το 2021 στο Κουρασάο της Καραϊβικής. Μόνο για το 2023 η 27χρονη είχε προλάβει να πραγματοποιήσει ταξίδι στην Ολλανδία τον περασμένο Φεβρουάριο ενώ τον Απρίλιο είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.