Κυριάκος Βελόπουλος: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του – Άλλαξε το επώνυμό του και είναι βουλευτής της ΝΔ (Video)

June 4, 2023


Ο «άγνωστος» αδελφός του Κυριάκου Βελόπουλου είναι ο Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να αποκτήσει και δεύτερο επώνυμο! Όπως είχε εξηγήσει σε εκπομπή, επηρεάστηκε από την χαρακτηριστική ταινία με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κούρκουλο! Την ίδια στιγμή, παράνομες οικονομικές συναλλαγές με εγκαταβιούντες στο Άγιο Όρος καταλογίζει στον πρόεδρο του κόμματος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπο…

...υλο, η Ιερά Μονή Εσφιγμένου.Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του - Άλλαξε το επώνυμό του και είναι βουλευτής της ΝΔΤα δύο αδέλφια κατέβηκαν στις εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Βελόπουλος με το κόμμα...

Ο «άγνωστος» αδελφός του Κυριάκου Βελόπουλου είναι ο Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος, ο οποίος αποφάσισε να αποκτήσει και δεύτερο επώνυμο! Όπως είχε εξηγήσει σε εκπομπή, επηρεάστηκε από την χαρακτηριστική ταινία με πρωταγωνιστή τον Νίκο Κούρκουλο! Την ίδια στιγμή, παράνομες οικονομικές συναλλαγές με εγκαταβιούντες στο Άγιο Όρος καταλογίζει στον πρόεδρο του κόμματος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο, η Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του – Άλλαξε το επώνυμό του και είναι βουλευτής της ΝΔ

Τα δύο αδέλφια κατέβηκαν στις εκλογές στην Α’ Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Βελόπουλος με το κόμμα του την Ελληνική Λύση.

Τα δύο αδέλφια πέρασαν χωριστά μεγάλο μέρος της παιδικής τους ηλικίας, καθώς κατάγονταν από μία φτωχή οικογένεια και οι γονείς τους έφυγαν μετανάστες στη Γερμανία όταν ήταν μικροί. Για 11 χρόνια μεγάλωναν σε χωριστά σπίτια με τον μικρότερο, τον Κυριάκο Βελόπουλο να μεγαλώνει στο σπίτι του θείου τους στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Η ενασχόληση με την πολιτική

Ο Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος έγινε γνωστός ως ραδιοφωνικός παραγωγός, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, ωστόσο έχει σπουδάσει στο τμήμα μηχανικών τοπογραφίας και γεωοπληροφορικής από το οποίο αποφοίτησε το 1987. Παράλληλα με τις σπουδές, μπήκε μέσα του το …μικρόβιο της πολιτικής.

Τα πρώτα χρόνια η δημοσιογραφία κέρδισε και τον αδελφό του Κυριάκο, ο οποίος στην πορεία ανέπτυξε τη δική του επιχειρηματική δράση… για να τον κερδίσει και εκείνον η πολιτική…

Η οικογένεια

Το 1997 ο Δημήτρης Βενιέρης Βελόπουλος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την επί σειρά ετών σύντροφό του και οικονομολόγο Μαρία Λαζαρίδου. Μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και τον Άγγελο. Ο αδελφός του Κυριάκος είναι παντρεμένος με την Όλγα Πετροπούλου και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.