Survivor 5 highlights 25/5: Ο χωρισμός Σπύρου – Βρισηίδας, η Αντώνα και η αποχώρηση του Εμμανουήλ

May 26, 2022


Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, αφού παρακολουθήσαμε να γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά και το χωρισμό Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου. Το έπαθλο επικοινωνίας απ…

...ό την άλλη ήταν πολύ συγκινητικό.Τα 25/5 highlights του Survivor 5«Επαγγελματίας αθλητής ο οποίος δεν έχει...» - '' Καταπέλτης'' ο Σπύρος προς τον ΆρηΤο κλίμα στο Survivor 5 ήταν ιδιαίτερα έντονο από τις 23/5 αλλά χτες κορυφώθηκε με τονεπικό καυγά που ξέσπασε μεταξύ των παικτών. Δεν μπορούσαν να...

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, αφού παρακολουθήσαμε να γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά και το χωρισμό Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου. Το έπαθλο επικοινωνίας από την άλλη ήταν πολύ συγκινητικό.

Τα 25/5 highlights του Survivor 5

«Επαγγελματίας αθλητής ο οποίος δεν έχει…» – ” Καταπέλτης” ο Σπύρος προς τον Άρη

Το κλίμα στο Survivor 5 ήταν ιδιαίτερα έντονο από τις 23/5 αλλά χτες κορυφώθηκε με τον
επικό καυγά που ξέσπασε μεταξύ των παικτών. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να τσακώνονται και να
φωνάζουν με αποτέλεσμα να βγαίνουν στη φόρα ολοένα και περισσότερα μυστικά.

Οι εντάσεις βέβαια δεν έλειψαν στη παραλία του Αγίου Δομίνικου. Εξ αρχής ο Σπύρος Μαρτίκας «τα έβαλε» με τον Άρη με αφορμή τη χτεσινή συμπεριφορά του απέναντι στον Εμμανουήλ.

«Επαγγελματίας αθλητής ο οποίος δεν έχει ηθική παιδεία και υπόσταση δεν αξίζει καμία νίκη στην καριέρα του. Άρη μου λυπάμαι. Δε σου αξίζει το έπαθλο. Πατάς επί πτωμάτων», ”κατακεραύνωσε” ο Σπύρος τον Άρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.