Survivor 4: Οι amigos “θάβουν” την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Αλέξη Παππά

May 26, 2021


Μια ακατανίκητη επιθυμία για κουτσομπολιό είχαν σήμερα οι amigos και θέλησαν, λίγο πριν κάνουν γuμνισμό, να αναφερθούν στα πρόσωπα που τους έχουν λείψει πιο πολύ από το Survivor!Ο Γιώργος Ασημακόπουλο…

...ς φυσικά αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη και η ατάκα που είπε χαρακτηριστικά για την ίδια ήταν: "Ανθή Σαλαγκούδη, ένα όνομα, μια ιστορία". VIRAL ΕΙΔΗΣΗ Survivor 4: Τα... "πέταξαν" όλα έξω και έκαναν...

Μια ακατανίκητη επιθυμία για κουτσομπολιό είχαν σήμερα οι amigos και θέλησαν, λίγο πριν κάνουν γuμνισμό, να αναφερθούν στα πρόσωπα που τους έχουν λείψει πιο πολύ από το Survivor!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φυσικά αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούδη και η ατάκα που είπε χαρακτηριστικά για την ίδια ήταν: “Ανθή Σαλαγκούδη, ένα όνομα, μια ιστορία”.

Μετά το “θάψιμο” στην Ανθή, η συζήτηση ήρθε και στον Αλέξη Παππά και εκείνη τη στιγμή ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ειρωνικά βέβαια πως ξενερώνει πολύ που δεν βλέπει τη φιγούρα του στο παιχνίδι!

Το θάψιμο σε Ανθή και Αλέξη

Τα… “πέταξαν” όλα έξω και έκαναν γuμνοί ηλιοθεραπεία!

Όλο εκπλήξεις και ανατροπές είναι το Survivor, όπως πολύ καλά έχουμε καταλάβει τόσο καιρό και το διαπιστώσαμε και σήμερα!

Ο Ηλίας, η Καρολίνα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος αποφάσισαν λοιπόν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν μπάνιο γuμνοί στη θάλσσα αλλά και ηλιοθεραπεία!

Η Ελένη Χαμπέρη ήταν στην παρέα τους αλλά μόλις ο Ηλίας έβγαλε το μαγιό του κάνοντας την αρχή η ίδια κάλυψε τα μάτια της με την μπαντάνα και αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε όλο αυτό! “Θα βλέπει εφιάλτες τα βράδια”, είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας!

Παρ’όλα αυτά όλο αυτό το σκηνικό έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια και να περάσουν καλά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Διακοπές στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου

Survivor 4: Καταπατήθηκαν πάλι οι κανονισμοί του παιχνιδιού για τον Τριαντάφυλλο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.