Απίστευτο – Ο Ερντογάν μοίρασε… μετρητά σε παιδιά μέσα στο εκλογικό κέντρο! (βίντεο)

May 14, 2023


Ειδικότερα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας περίμενε να ψηφίσει σε Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης, το πρωί της Κυριακής, μαζί με την σύζυγό του, Εμινέ.Όσο περίμενε λοιπόν την σειρά του, συνομίλησε με παιδιά και αποφάσισε να τους μοιράσει και… μερικές τούρκικες λίρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ερντογάν έμοιαζε κάπως υποτονικός και κουρασμένος, ενδεχομένως λόγω της πιεστικής προεκλογικής ε…

...αι αποφάσισε να τους μοιράσει και… μερικές τούρκικες λίρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ερντογάν έμοιαζε κάπως υποτονικός και κουρασμένος, ενδεχομένως λόγω της πιεστικής προεκλογικής εκστρατείας που έχει προηγηθεί. Δείτε το βίντεο: The President of Turkey arrives to vote – and distributes...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις εκλογές της Τουρκίας, όταν ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να δώσει…φιλοδώρημα σε μικρά παιδιά, μέσα στο εκλογικό κέντρο!

Ειδικότερα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκίας περίμενε να ψηφίσει σε Γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης, το πρωί της Κυριακής, μαζί με την σύζυγό του, Εμινέ.

Όσο περίμενε λοιπόν την σειρά του, συνομίλησε με παιδιά και αποφάσισε να τους μοιράσει και… μερικές τούρκικες λίρες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ερντογάν έμοιαζε κάπως υποτονικός και κουρασμένος, ενδεχομένως λόγω της πιεστικής προεκλογικής εκστρατείας που έχει προηγηθεί.

Δείτε το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.