53χρονος κατήγγειλε κακοποίηση ζώου και του έριξαν μολότοφ στο σπίτι του – «Δεν μπορώ να κυκλοφορήσω»

May 9, 2024


Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου.Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από το σπίτι του και έκτοτε, όπως αποκαλύπτει, έχει δεχθεί απειλές, ύβρεις ακόμα και ρίψη μολότοφ στο παράθυρο του υπνοδωματίου που κοιμάται η μητέρα του.«Εδώ μιλάμε για μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση, …

...ατίου που κοιμάται η μητέρα του.«Εδώ μιλάμε για μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση, εγώ το βράδυ δεν κοιμάμαι», δήλωσε ο 53χρονος στο Live News.Όλα ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου 2018 όταν δύο νεαρά παιδιά βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 53χρονου. Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News, τα...

Ναύπακτος: 53χρονος κατήγγειλε κακοποίηση ζώου και του έριξαν μολότοφ στο σπίτι του

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου.

Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από το σπίτι του και έκτοτε, όπως αποκαλύπτει, έχει δεχθεί απειλές, ύβρεις ακόμα και ρίψη μολότοφ στο παράθυρο του υπνοδωματίου που κοιμάται η μητέρα του.

«Εδώ μιλάμε για μία συνεχόμενη εμπόλεμη κατάσταση, εγώ το βράδυ δεν κοιμάμαι», δήλωσε ο 53χρονος στο Live News.

Όλα ξεκίνησαν στις 24 Μαΐου 2018 όταν δύο νεαρά παιδιά βρέθηκαν έξω από το σπίτι του 53χρονου. Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News, τα δύο αγόρια φαίνεται να κοιτάνε αριστερά και δεξιά για τυχόν περαστικούς. Το παιδί με την μπλε μπλούζα πλησιάζει σιγά – σιγά το πεζοδρόμιο και ξαφνικά κλωτσάει μία αδέσποτη γατούλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.