Survivor 2024 trailer 27/04: Πανζουρλισμός για τους παίκτες – Ο Γιώργος Λιανός παίρνει τη θέση του Ατζούν και τους κάνει… να τρελαθούν με την ανακοί…

April 27, 2024


Survivor 2024 trailer 27/04: Το Survivor συνεχίζεται, έχοντας πια ουσιαστικά μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε, με τους παίκτες να λιγοστεύουν, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως υπάρχουν και οι ευχάριστες, ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν στον Άγιο Δομίνικο.Στο νέο επεισόδιο, μάλιστα, πρόκειται να δούμε να προβάλλεται ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των τηλεθεατών, στο οποίο είχαμε λατρέψει πάντως τον Α…

...τζούν Ιλιτζαλί. Πρόκειται, φυσικά, για τη γνωστή δημοπρασία, όπου διάφορα εδέσματα εμφανίζονται μπροστά στους διαγωνιζόμενους, στο πλαίσιο των «παιχνιδιών της Καραϊβικής».Survivor 2024 trailer 27/04: Ο Γιώργος Λιανός στο παιχνίδι όπου λατρέψαμε τον Ατζούν να φωνάζει «το πουλάω»Θα θυμάστε...

Survivor 2024 trailer 27/04: Το Survivor συνεχίζεται, έχοντας πια ουσιαστικά μπει στην τελική ευθεία για το φινάλε, με τους παίκτες να λιγοστεύουν, αλλά αυτό δεν αναιρεί πως υπάρχουν και οι ευχάριστες, ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο νέο επεισόδιο, μάλιστα, πρόκειται να δούμε να προβάλλεται ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των τηλεθεατών, στο οποίο είχαμε λατρέψει πάντως τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Πρόκειται, φυσικά, για τη γνωστή δημοπρασία, όπου διάφορα εδέσματα εμφανίζονται μπροστά στους διαγωνιζόμενους, στο πλαίσιο των «παιχνιδιών της Καραϊβικής».

Survivor 2024 trailer 27/04: Ο Γιώργος Λιανός στο παιχνίδι όπου λατρέψαμε τον Ατζούν να φωνάζει «το πουλάω»

Θα θυμάστε όλοι, φυσικά, τον Τούρκο παραγωγό, να φωνάζει «το πουλάω» με την τουρκική προφορά του, που είχε λατρευτεί από τους τηλεθεατές. Αυτή την φορά, όμως, ο Γιώργος Λιανός είναι εκείνος, ο οποίος παίρνει τη θέση του Ατζούν και το κάνει με το δικό του, μοναδικό τρόπο, προκαλώντας… πανδαιμόνιο για ένα κομμάτι παστίτσιο και όχι μόνο, τη στιγμή που ετοιμάζεται μια μεγάλη αλλαγή στο Survivor.

Μένει να φανεί, βέβαια, ποιοι είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν τα περισσότερα στη δημοπρασία αυτή και ποιοι θα κινηθούν πιο έξυπνα, σε ένα παιχνίδι, που σίγουρα θα προσφέρει για όλους πολύ γέλιο και θα φέρει μπόλικες μνήμες στον νου των ακολούθων του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το trailer:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.