Eurovision 2024: Ποια είναι η Silia Kapsi – Οι καuτές φωτογραφίες της 17χρονης και το παρελθόν της

May 8, 2024


Η εβδομάδα της Eurovision 2024 έκανε την πρεμιέρα της επίσημα το βράδυ της Τρίτης 7/5 με τον πρώτο ημιτελικό από τον οποίο 10 χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (δείτε εδώ ποιες είναι αυτές), μια εξ’ αυτών και η Κύπρος που αποθεώθηκε από τις χορευτικές φιγούρες – κι όχι μόνο – της Silia Kapsi!Η 17χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να πάρει το εισιτήριό της για την…

... βραδιά του μεγάλου τελικού! Πάμε, λοιπόν, να μάθουμε κάποια πράγματα για εκείνη γιατί... μπορεί να είναι μικρή αλλά έχει ένα αρκετά μεγάλο παρελθόν!Ποια είναι η Silia KapsiInstagram/@silia_kapsisΗ Βασιλική Καψή (Silia Kapsi) γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι γονείς της είναι ο Κύπριος τραγουδιστής...

Η εβδομάδα της Eurovision 2024 έκανε την πρεμιέρα της επίσημα το βράδυ της Τρίτης 7/5 με τον πρώτο ημιτελικό από τον οποίο 10 χώρες πέρασαν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (δείτε εδώ ποιες είναι αυτές), μια εξ’ αυτών και η Κύπρος που αποθεώθηκε από τις χορευτικές φιγούρες – κι όχι μόνο – της Silia Kapsi!

Η 17χρονη τραγουδίστρια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να πάρει το εισιτήριό της για την βραδιά του μεγάλου τελικού! Πάμε, λοιπόν, να μάθουμε κάποια πράγματα για εκείνη γιατί… μπορεί να είναι μικρή αλλά έχει ένα αρκετά μεγάλο παρελθόν!

Ποια είναι η Silia Kapsi

Eurovision 2024 Σίλια Καψή μικρή ηλικία
Instagram/@silia_kapsis

Η Βασιλική Καψή (Silia Kapsi) γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Οι γονείς της είναι ο Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Καψής και η Ελληνίδα δικηγόρος και πρώην χορεύτρια, Δέσποινα «Ρεβέκκα» Σαϊβανίδη, από τη Θεσσαλονίκη.

Silia Kapsi Eurovision
Η Silia Kapsi με την μητέρα της

Εκεί πέρασε τα παιδικά της χρόνια, μεγαλώνοντας σε καλλιτεχνικό περιβάλλον, όπου έκανε εμφανίσεις από την ηλικία των 4 ετών. Υπήρξε τραγουδίστρια για την Australian Youth Performing Arts Company (AYPAC) και σε μια σειρά από εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Το πρώτο τραγούδι της, «Who Am I?», το οποίο έγραψε και συνέθεσε σε ηλικία 12 ετών, κυκλοφόρησε το 2022. Κυκλοφόρησε δύο ακόμη single, το «No Boys Allowed» και το «Disco Dancer», τον Μάρτιο και τον Μάιο του 2023.

Silia Kapsi Eurovision
Instagram/@silia_kapsis

Η Kapsi επιλέχθηκε από την ImmaBeast Dance Company στο Λος Άντζελες. Εργάστηκε με τον Stephen “tWitch” Boss στο The Jennifer Hudson Show και εμφανίστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ χορού που παρήγαγε ο ράπερ Taboo.

Η Kapsi έκανε το ντεμπούτο της ως πρωταγωνίστρια στην ταινία μικρού μήκους Pearly Gates του 2022 και έχει δουλέψει σε διάφορα τηλεοπτικά έργα για το αυστραλιανό Nickelodeon, εμφανιζόμενη ως τακτική παρουσιάστρια στην τοπική έκδοση του Nick News. Μαζί με τους άλλους οικοδεσπότες, ήταν υποψήφια για τον θρύλο της χρονιάς στην Αυστραλία/Νέα Ζηλανδία στα Βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice το 2023.

Το insta account της Silias Kapsi


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.