Survivor spoiler: Τραγικό! Βανδάλισαν το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου!

April 24, 2021


Survivor spoiler: Μια τραγική είδηση έφτασε στα γραφεία του Athensmagazine.gr και σίγουρα σοκάρει και προκαλεί αηδία για το τι άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω!Αν είναι δυνατόν για ένα παιχνίδι ριάλιτι κάπο…

...ιοι να παθιάζονται τόσο και να προχωρούν σε τέτοιες πράξεις, διαλύοντας την περιουσία του άλλου. Μπορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος να έχει βγει υποψήφιος αρκετές φορές και να έχει παραμείνει στο παιχνίδι όμως η περίπτωσή του θυμίζει λίγο Αλέξη Παππά! Τι θέλουμε να πούμε; Πως παραμένει...

Survivor spoiler: Μια τραγική είδηση έφτασε στα γραφεία του Athensmagazine.gr και σίγουρα σοκάρει και προκαλεί αηδία για το τι άνθρωποι υπάρχουν εκεί έξω!

Αν είναι δυνατόν για ένα παιχνίδι ριάλιτι κάποιοι να παθιάζονται τόσο και να προχωρούν σε τέτοιες πράξεις, διαλύοντας την περιουσία του άλλου. Μπορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος να έχει βγει υποψήφιος αρκετές φορές και να έχει παραμείνει στο παιχνίδι όμως η περίπτωσή του θυμίζει λίγο Αλέξη Παππά! Τι θέλουμε να πούμε; Πως παραμένει στο παιχνίδι αλλά εξαιτίας ότι υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες στην διαδικασία της ψηφοφορίας από τον ίδιο και την γλιτώνει! Ακόμα και μια φορά που βρέθηκε ψηλά στην ψηφοφορία ήταν επειδή πήρες ψήφους από όσους ήθελαν να διώξουν τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά, με τους οποίους ήταν μαζί στην ψηφοφορία! Τελικά τότε αποχώρησε ο Χριστίνα Κεφαλά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.