Κασσελάκης από Βόρεια Ήπειρο: «Ως παιδί ομογενών καταλαβαίνω τα προβλήματά σας»

May 9, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στο Καλπάκι Ιωαννίνων και στα μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου σήμερα (9/5) και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με Έλληνες ομογενείς, όπως επίσης και με τον δήμαρχο Δρόπολης και φορείς της περιοχής στο Γεωργουτσάτι.Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στη Βάνιστα, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με ομογενείς στο κέντρο «Καλημέρα» καθώς και στο χωριό …

...Βρυσερά.Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και απείλησαν τη ζωή του - «Δε φοβάμαι»Όπως τονίστηκε στις συζητήσεις με τους ομογενείς αυτό που έχουν ανάγκη είναι περισσότερους δασκάλους και σχολεία για να μπορούν να διδάσκονται...

Ο Στέφανος Κασσελάκης ταξίδεψε στο Καλπάκι Ιωαννίνων και στα μειονοτικά χωριά της Βορείου Ηπείρου σήμερα (9/5) και είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με Έλληνες ομογενείς, όπως επίσης και με τον δήμαρχο Δρόπολης και φορείς της περιοχής στο Γεωργουτσάτι.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στη Βάνιστα, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με ομογενείς στο κέντρο «Καλημέρα» καθώς και στο χωριό Βρυσερά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Διέρρηξαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και απείλησαν τη ζωή του – «Δε φοβάμαι»

Όπως τονίστηκε στις συζητήσεις με τους ομογενείς αυτό που έχουν ανάγκη είναι περισσότερους δασκάλους και σχολεία για να μπορούν να διδάσκονται την ελληνική γλώσσα, αλλά και καλύτερες υποδομές υγείας, καθώς και έργα οδοποιίας.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε σθεναρά πως και ο ίδιος ως παιδί ομογενών είναι σε θέση να καταλάβει τα προβλήματα τους και δεσμεύτηκε ότι θα τους στηρίζει σε κάθε περίπτωση.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κομματικοποιούνται τα εθνικά ζητήματα. Ως αξιωματική αντιπολίτευση θα είμαστε θεσμικοί για να στηρίξουμε τον Ελληνισμό όπου κι αν βρίσκεται, ιδίως εκεί όπου έχει χύσει αίμα για τη λευτεριά της πατρίδας μας. Δεν θα σας ξεχάσουμε», επεσήμανε ο Στέφανος Κασσελάκης ύστερα από τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των μειονοτικών δήμων της Δρόπολης και της Φοινίκης, στη Βόρειο Ήπειρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.