Survivor spoiler: Γι’ αυτό θέλει να φύγει ο Τριαντάφυλλος! Η διαρροή που έφτασε στα αυτιά του και δεν τον κρατάει λεπτό μέσα!

April 24, 2021


Survivor spoiler: Πολλούς ξάφνιασε η απόφαση του Τριαντάφυλλου να ζητήσει από το τηλεοπτικό κοινό να μην το ψηφίσει ώστε να αποχωρήσει από το Survivor 4 όμως ο Ντάφυ δεν τα έφτυσε μέσα σε ένα βράδυ κα…

...ι είπε να τα παρατήσει όλα! Υπάρχει ένα τρελό παρασκήνιο που φέρνει τα πάνω κάτω στην παραλία και όχι μόνο!Συγκεκριμένα μια διαρροή που έφτασε στα αυτιά του δεν τον κρατάει πλέον στον Άγιο Δομίνικο! Μπορεί οι παίκτες να μην έχουν επικοινωνία με τις οικογένειές τους, όμως αυτό...

Survivor spoiler: Πολλούς ξάφνιασε η απόφαση του Τριαντάφυλλου να ζητήσει από το τηλεοπτικό κοινό να μην το ψηφίσει ώστε να αποχωρήσει από το Survivor 4 όμως ο Ντάφυ δεν τα έφτυσε μέσα σε ένα βράδυ και είπε να τα παρατήσει όλα! Υπάρχει ένα τρελό παρασκήνιο που φέρνει τα πάνω κάτω στην παραλία και όχι μόνο!

Συγκεκριμένα μια διαρροή που έφτασε στα αυτιά του δεν τον κρατάει πλέον στον Άγιο Δομίνικο! Μπορεί οι παίκτες να μην έχουν επικοινωνία με τις οικογένειές τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μαθαίνουν το παραμικρό από Έλληνες της παραγωγής του Survivor. Άλλωστε στα γυρίσματα γίνονται πολλά από πίσω, αφού οι παίκτες έρχονται σε καθημερινή επαφή μαζί τους και μαθαίνουν πολλά! Όπως ότι είμαστε ακόμα σε καραντίνα εδώ στην Ελλάδα ή ότι ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να… ανοίξουμε!

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος ρωτάει καθημερινά και επίμονα το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Άλλοι του λένε, άλλοι πάλι όχι! Ωστόσο το γεγονός πως ο τουρισμός ανοίγει ξανά, πως οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά και σιγά σιγά ετοιμάζονται και τα μαγαζιά είναι κάτι που δεν τον κρατάει ανεπηρέαστο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.