Σηκωτό τον πήραν: Πατέρας δεν άντεξε τον τοκετό της γυναίκας του και λιποθύμησε (video)

May 10, 2024


Ο τοκετός είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας και, οι περισσότερες θέλουμε τον άνθρωπό μας δίπλα μας, να μας κρατά το χέρι και να μας δίνει κουράγιο. Αυτός ο μπαμπάς τα έκανε όλα αυτά, αλλά στο τέλος, μετά τη γέννηση του μωρού του, δεν άντεξε και λιποθύμησε.Υπενθυμίζεται, ότι γέννησε η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου.Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο καταγράφηκε και η νεαρή μητέρα το ανέ…

...βασε στο Tik Tok. Το βίντεο ξεκινά με τον πατέρα να σκύβει στην άκρη του κρεβατιού της συντρόφου του και να παίρνει μερικές βαθιές ανάσες. Ρίχνει μια ματιά στο νεογέννητο μωρό του και εκεί, τον έπιασε ζαλάδα. Μια νοσοκόμα που κατάλαβε αμέσως ότι δεν είναι καλά, έτρεξε δίπλα του...

Ο τοκετός είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας και, οι περισσότερες θέλουμε τον άνθρωπό μας δίπλα μας, να μας κρατά το χέρι και να μας δίνει κουράγιο. Αυτός ο μπαμπάς τα έκανε όλα αυτά, αλλά στο τέλος, μετά τη γέννηση του μωρού του, δεν άντεξε και λιποθύμησε.

Υπενθυμίζεται, ότι γέννησε η ηθοποιός Ντάνη Γιαννακοπούλου.

Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο καταγράφηκε και η νεαρή μητέρα το ανέβασε στο Tik Tok. Το βίντεο ξεκινά με τον πατέρα να σκύβει στην άκρη του κρεβατιού της συντρόφου του και να παίρνει μερικές βαθιές ανάσες. Ρίχνει μια ματιά στο νεογέννητο μωρό του και εκεί, τον έπιασε ζαλάδα. Μια νοσοκόμα που κατάλαβε αμέσως ότι δεν είναι καλά, έτρεξε δίπλα του και τον κράτησε, όταν εκείνος λιποθύμησε.

Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral με εκατομμύρια προβολές από την πρώτη κιόλας μέρα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.