Survivor Σταμάτης Ταλαδιανός: Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα – Πάσχει από…

April 23, 2024


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποκαλύφθηκαν μεταξύ άλλων δυο πράγματα: Πρώτον η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και δεύτερον η σπάνια πάθηση που έχει αλλάξει την ζωή του Σταμάτη Ταλαδιανού.Ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατάγεται από τον Βόλο, στον οποίο γεννήθηκε και για αρκετά χρόνια έμενε στην πανέμορφη Σκόπελο. Ωστόσο τελειώνοντας το σχολείο πήρε την απόφα…

...ση να μετακομίσει στην Κύπρο προκειμένου να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τελικά, έκατσε για περίπου 10 χρόνια και τότε πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει εντελώς παραστάσεις και να ταξιδέψει μέχρι την εξωτική Καραϊβική.Μετέπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι εντελώς...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποκαλύφθηκαν μεταξύ άλλων δυο πράγματα: Πρώτον η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και δεύτερον η σπάνια πάθηση που έχει αλλάξει την ζωή του Σταμάτη Ταλαδιανού.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός κατάγεται από τον Βόλο, στον οποίο γεννήθηκε και για αρκετά χρόνια έμενε στην πανέμορφη Σκόπελο. Ωστόσο τελειώνοντας το σχολείο πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κύπρο προκειμένου να σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τελικά, έκατσε για περίπου 10 χρόνια και τότε πήρε την μεγάλη απόφαση να αλλάξει εντελώς παραστάσεις και να ταξιδέψει μέχρι την εξωτική Καραϊβική.

Μετέπειτα αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό από τις σπουδές του και συγκεκριμένα εργάστηκε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά ως bartender καθώς επίσης και performer. Αργότερα, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα ανοίγοντας τα δικά του κλαμπ και εστιατόρια στον τόπο καταγωγής του και την Σκόπελο που έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια του. Κάπου εκεί ήταν που ανακάλυψε και την δυσχρωμία από την οποία πάσχει.

Στο χθεσινό επεισόδιο, δε, το δήλωσε για πρώτη φορά με αφορμή έναν στίβο μάχης ο οποίος περιείχε και πολύχρωμο παζλ, το οποίο δυσκόλεψε αρκετά τον Σταμάτη.

«Η αλήθεια είναι ότι τα χρώματα που είναι κοντά στο ένα στο άλλο, όπως το πορτοκαλί με το κόκκινο, τα έβλεπα κόκκινα»., είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης στο συμβούλιο του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.