Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει ακόμα πλαστικές! Δεν έχω κάνει μπότοξ» – Όλα τα μυστικά ομορφιάς στα 53 της χρόνια

April 19, 2024


Την Πέμπτη 19/4 προβλήθηκε νέο επεισόδιο για τους Πρωταγωνιστές με το θέμα να αφορά στο πως η ηλικία η ομορφιά από ευτύχημα μετατρέπονται σε βάσανο. Καλεσμένες του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν πέντε κυρίες που βρίσκονται στα φώτα.Ανάμεσα σε αυτές και η Έλλη Κοκκίνου εξηγώντας τι ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση για την ίδια αλλά και για τη δουλειά της. Τα μυστικά ομορφιάς, οι αισθητικές επεμβάσεις και ο…

... χρόνος που περνάει ήταν μερικά από τα κομμάτια της συνέντευξης της γνωστής τραγουδίστριας (δείτε extra tips για τη διατροφή της).Οι αποκαλύψεις της Έλλης Κοκκίνου για τις αισθητικές επεμβάσεις«Όταν ήμουν μικρή και σπούδαζα στην Αμερική είχα φάει πολλά hot dog και φαινόταν κιόλας....

Την Πέμπτη 19/4 προβλήθηκε νέο επεισόδιο για τους Πρωταγωνιστές με το θέμα να αφορά στο πως η ηλικία η ομορφιά από ευτύχημα μετατρέπονται σε βάσανο. Καλεσμένες του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν πέντε κυρίες που βρίσκονται στα φώτα.

Ανάμεσα σε αυτές και η Έλλη Κοκκίνου εξηγώντας τι ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση για την ίδια αλλά και για τη δουλειά της. Τα μυστικά ομορφιάς, οι αισθητικές επεμβάσεις και ο χρόνος που περνάει ήταν μερικά από τα κομμάτια της συνέντευξης της γνωστής τραγουδίστριας (δείτε extra tips για τη διατροφή της).

Οι αποκαλύψεις της Έλλης Κοκκίνου για τις αισθητικές επεμβάσεις

«Όταν ήμουν μικρή και σπούδαζα στην Αμερική είχα φάει πολλά hot dog και φαινόταν κιόλας. Όλα αυτά τα χρόνια δεν καπνίζω, δεν πίνω αλκοόλ, δεν ξενυχτάω άσκοπα και τρέφομαι πάρα πολύ σωστά. Άρα όλο αυτό στα 30 και τα 25 δεν καταλαβαίνουμε πόσο καλό μας κάνει, αλλά όσο περνούν τα χρόνια και αρχίζουν και μας βαραίνουν την πλάτη από τα 40 σε επιβραβεύει η ζωή.

Το σκι το ξεκίνησα όταν ήμουν περίπου 11-12, μία που ανέβηκα στα πέδιλα και μία που δεν ήθελα να ξανά κατέβω ποτέ. Το λάτρεψα αυτό το σπορ. Έχω πάρει μετάλλια, έχω πάρει τρίτη πανελλήνια θέση, έχω σακατέψει το σώμα μου στο θαλάσσιο σκι. Ο πρωταθλητισμός πάντα σου αφήνει κουσούρια. Έχω δισκοπάθεια, έχω τενοντίτιδα και στους δύο ώμους. Θα γίνω τον Ιούλιο 54.

Δεν έχω κάνει ακόμα πλαστικές. Φοβάμαι πάρα πολύ το νυστέρι, μην ξυπνήσω και με δω παραποιημένη. Βλέπω πράγματα εγώ που έχουν αρχίσει και με ενοχλούν στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω μπότοξ. Να κάνω μια φορά τον χρόνο – δεν μου αρέσει καθόλου το παγωμένο βλέμμα. Μου αρέσει η φυσικότητα. Δε μου αρέσει να βλέπω αφύσικα και ακίνητα πρόσωπα.

Από την άλλη, πού και πού μία φορά θα κάνω και αυτό ελαφρύ για να μην χαραχθούν ρυτίδες. Μόνο και μόνο για αυτό. Όσο πιο απλό, όσο πιο λίγα τόσο καλύτερα και τόσο πιο μικρές δείχνουμε εμείς οι γυναίκες. Για αυτό και εγώ προτιμώ να μην κάνω τίποτα προς το παρόν, το ξαναλέω. Μην μου πουν σε 5 χρόνια άλλα έλεγες, άλλα έκανες, δεν ξέρω τι θα κάνω σε 5 χρόνια.

Σίγουρα η εμφάνιση παίζει πάρα σημαντικό ρόλο σε όλες τις δουλειές και κυρίως σε μια δουλειά που έχει πάρα πολλή προβολή και ο κόσμος θέλει να ακούει και να βλέπει κάτι ωραίο. Ήμουν ένα γλυκό κορίτσι, όταν με ετοίμαζαν ήμουν πιο εντυπωσιακή σαφώς. Στην σκηνή ήμουν σeξι, αλλά νομίζω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό. Μπορεί να ήμουν σeξι αλλά ήταν θηλυκά. Νομίζω ότι ποτέ δεν το πούλησα έτσι.

Η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες αυτό είναι ντε φάκτο. Εγώ δεν πούλησα την ομορφιά μου με την έννοια για να κερδίσω κάτι με την ομορφιά μου. Πάντα ήθελα και θέλω να είμαι όμορφη, προσπάθησα για αυτό γιατί είχα πάρει κάποια κιλά κάποια στιγμή.

Πάσχισα πάρα πολύ για να τα χάσω. Δεν είναι εύκολο να το κάνεις δεκαετίες ολόκληρες. Άρα η ομορφιά ναι μεν είναι διαβατήριο αλλά δεν φτάνει αυτό. Δεν θα πείσεις τον κόσμο για πολλά χρόνια, επειδή είσαι όμορφος ή όμορφη. Τώρα βγαίνω με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην σκηνή από ότι έβγαινα στα 33 μου. Αυτή η 20ετία με έχει αλλάξει τόσο πολύ εσωτερικά, έχω στις πλάτες μου τόση δύναμη και αυτοπεποίθηση, που οι ατέλειες είναι περισσότερες από ότι τότε λόγω ηλικίας, αλλά εγώ αισθάνομαι πιο σίγουρη για μένα», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.