600.000€ το ένα, 400.000 το άλλο: Τα 2 τεράστια σπίτια που νοικιάζει η Ελένη Μενεγάκη και δεν το ήξερε κανείς

May 2, 2024


Ελένη Μενεγάκη σπίτι: Αδιαμφισβήτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Γνωρίζατε όμως ότι η Ελένη, διαθέτει και δύο σπίτια, τα οποία τα έχει στο ενοίκιο;Προτού ο Γιάννης Λάτσιος και η αγαπημένη παρουσιάστρια μετακομίσουν στα Μελίσσια, έμεναν σε μια μεζονέτα στη Κηφισιά. Το συγκεκριμένο ακίνητο, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχι…

...Το συγκεκριμένο ακίνητο, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: Στο πρώτο βρίσκεται το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC. Στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συγκεκριμένο ακίνητο είναι...

Ελένη Μενεγάκη σπίτι: Αδιαμφισβήτητα, η δημοφιλής παρουσιάστρια είναι μία από τις πλουσιότερες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Γνωρίζατε όμως ότι η Ελένη, διαθέτει και δύο σπίτια, τα οποία τα έχει στο ενοίκιο;

Ελένη Μενεγάκη σπίτι: Λεπτομέρειες για τα διαμερίσματα της παρουσιάστριας

Προτού ο Γιάννης Λάτσιος και η αγαπημένη παρουσιάστρια μετακομίσουν στα Μελίσσια, έμεναν σε μια μεζονέτα στη Κηφισιά. Το συγκεκριμένο ακίνητο, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, κοστίζει τουλάχιστον 600.000 ευρώ. Διαθέτει δύο επίπεδα: Στο πρώτο βρίσκεται το καθιστικό, η κουζίνα και ένα WC. Στο δεύτερο είναι οι κρεβατοκάμαρες και το master bedroom.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συγκεκριμένο ακίνητο είναι γραμμένο στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη, η οποία όταν μετακόμισε στα Μελίσσια το νοίκιασε.

600.000€ το ένα, 400.000 το άλλο: Τα 2 τεράστια σπιτια που νοικιάζει η Μενεγάκη και δεν το ήξερε κανείς

Πρωτού παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο, η παρουσιάστρια έμενε σε ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό, αξίας περίπου 400.000 ευρώ. Και αυτό το διαμέρισμα, η παρουσιάστρια το έχει νοικιάσει.

Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλος: Το σπίτι με τα 5 υπνοδωμάτια, την πισίνα και τα αποδυτήρια

Πρόκειται για ένα σπίτι 1.000 περίπου τετραγωνικών, το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ, που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα, αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όροφος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

600.000€ το ένα, 400.000 το άλλο: Τα 2 τεράστια σπιτια που νοικιάζει η Μενεγάκη και δεν το ήξερε κανείς

600.000€ το ένα, 400.000 το άλλο: Τα 2 τεράστια σπιτια που νοικιάζει η Μενεγάκη και δεν το ήξερε κανείς

600.000€ το ένα, 400.000 το άλλο: Τα 2 τεράστια σπιτια που νοικιάζει η Μενεγάκη και δεν το ήξερε κανείς

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.