Survivor: Δύσκολες ώρες για τον Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του – Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

April 19, 2024


Η πολυσυζητημένη – οικειοθελή ουσιαστικά – αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/4 στο κλείσιμο της 15η εβδομάδας του Survivor στον αέρα του ΣΚΑΙ. Ο Ροδίτης παίκτης μετά από 10 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και μετά το περιστατικό με τον πατέρα του, ζύγισε τα πράγματα κι αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του, στην οικογένειά…

... του.Η στιγμή της αποχώρησής του ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή λύγισε μη μπορώντας να πιστέψει πως ο καλός της φίλος, ο άνθρωπος με τον οποίο ταξίδεψε μαζί από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε μαζί του το ταξίδι της αυτό, δεν θα είναι πια...

Η πολυσυζητημένη – οικειοθελή ουσιαστικά – αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 18/4 στο κλείσιμο της 15η εβδομάδας του Survivor στον αέρα του ΣΚΑΙ. Ο Ροδίτης παίκτης μετά από 10 εβδομάδες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ πόσα λεφτά πήρε) και μετά το περιστατικό με τον πατέρα του, ζύγισε τα πράγματα κι αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στο σπίτι του, στην οικογένειά του.

Η στιγμή της αποχώρησής του ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή λύγισε μη μπορώντας να πιστέψει πως ο καλός της φίλος, ο άνθρωπος με τον οποίο ταξίδεψε μαζί από την Ελλάδα στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε μαζί του το ταξίδι της αυτό, δεν θα είναι πια εκεί. Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν μπορούσε να μιλήσει από την στεναχώρια του κι από τις σκέψεις που περιτριγύριζαν το μυαλό του. Συναισθήματα πολλά και στενάχωρα που συνέχισαν να υπάρχουν και μετά την αποχώρησή του από το συμβούλιο του νησιού.

Δείτε επίσης: Τζέιμς Καφετζής: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.