To μυστικό είναι στο βραδινό: Αυτό τρώει κάθε βράδυ η Μπέττυ Μαγγίρα και έχει κορμί 20άρας στα 49 της

May 2, 2024


Το κορμί που διατηρεί η Μπέττυ Μαγγίρα εντυπωσιάζει και φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της.Οι αναλογίες της είναι αξιοθαύμαστες και οφείλει το σώμα της τόσο στη διατροφή που κάνει όσο και στον μεταβολισμό της.Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και η καθημερινή ρουτίνα που έχει υιοθετήσει στη ζωή της, είναι υπεύθυνη για το καλλίγραμμο κορμί της.Μ…

...ει στη ζωή της, είναι υπεύθυνη για το καλλίγραμμο κορμί της.Μπορεί η παρουσιάστρια να μην ακολουθεί κάποια αυστηρή δίαιτα, ωστόσο υπάρχουν κάποια μικρά έξυπνα κόλπα που την βοηθούν να παραμένει σε φόρμα.Πρόσφατα, μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της...

Το κορμί που διατηρεί η Μπέττυ Μαγγίρα εντυπωσιάζει και φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της.

Οι αναλογίες της είναι αξιοθαύμαστες και οφείλει το σώμα της τόσο στη διατροφή που κάνει όσο και στον μεταβολισμό της.

Το tip που ακολουθεί όταν έχει ξεφύγει και θέλει να χάσει κιλά

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι λάτρης του υγιεινού τρόπου ζωής και η καθημερινή ρουτίνα που έχει υιοθετήσει στη ζωή της, είναι υπεύθυνη για το καλλίγραμμο κορμί της.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μην ακολουθεί κάποια αυστηρή δίαιτα, ωστόσο υπάρχουν κάποια μικρά έξυπνα κόλπα που την βοηθούν να παραμένει σε φόρμα.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη» και όταν ρωτήθηκε για τη διατροφή της, δε δίστασε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές ένα tip που ακολουθεί όταν έχει ξεφύγει και θέλει να επανέλθει στα κιλά της.

Δείτε το βίντεο στο 00:23

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.