Ανθή Σαλαγκούδη: Την τσάκωσαν οι κάμερες με τον σύντροφό της και την ρώτησαν για το μονόπετρο – «Μου είναι λίγο άβολο…»

April 19, 2024


Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε σε νυχτερινή εκδήλωση μαζί με τον σύντροφό της, Κοσμά Κουμιανό, το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου και η κάμερα του Happy Day κατάφερε να καταγράψει κάποια κοινά τους πλάνα. Δημοσιογράφοι, μάλιστα, πλησίασαν την παρουσιάστρια για να της κάνουν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.Η πρώτη πρώτη ερώτηση ήταν για την επισημοποίηση μίας σχέσης και πώς θεωρεί η ίδ…

...ια ότι γίνεται αυτό το βήμα. Η απάντησή της είχε να κάνει με ένα μονόπετρο, το οποίο, όμως δεν φορούσε. Και ενώ στην αρχή έδειχνε πρόθυμη να μιλήσει παραπάνω μπροστά στον φακό, όταν συνέχισαν να της αναφέρουν την σχέση της, εξέφρασε πως αισθάνεται περίεργα και έτσι σταμάτησε...

Η Ανθή Σαλαγκούδη βρέθηκε σε νυχτερινή εκδήλωση μαζί με τον σύντροφό της, Κοσμά Κουμιανό, το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου και η κάμερα του Happy Day κατάφερε να καταγράψει κάποια κοινά τους πλάνα. Δημοσιογράφοι, μάλιστα, πλησίασαν την παρουσιάστρια για να της κάνουν διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η πρώτη πρώτη ερώτηση ήταν για την επισημοποίηση μίας σχέσης και πώς θεωρεί η ίδια ότι γίνεται αυτό το βήμα. Η απάντησή της είχε να κάνει με ένα μονόπετρο, το οποίο, όμως δεν φορούσε. Και ενώ στην αρχή έδειχνε πρόθυμη να μιλήσει παραπάνω μπροστά στον φακό, όταν συνέχισαν να της αναφέρουν την σχέση της, εξέφρασε πως αισθάνεται περίεργα και έτσι σταμάτησε η συζήτηση.

Σε δύσκολη θέση η Ανθή Σαλαγκούδη με τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή

«Νομίζω μόνο το δαχτυλίδι είναι πιο επίσημο, το συγκεκριμένο… ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, μονόπετρο. Παιδιά, όχι δεν φοράω ακόμα», είπε αρχικά.

Όταν την ρώτησε, συγκεκριμένα, εάν είναι πολύ ερωτευμένη, δήλωσε: «Δεν πολυαπαντάω σε αυτά, ξέρετε. Η αλήθεια είναι ότι ήρθαμε μαζί, αλλά γενικά για την προσωπική μου ζωή μου είναι λίγο άβολο να μιλάω. Δεν φαίνεται;».

Δείτε επίσης: Η κοινή βραδινή έξοδος με τον Κόσμα Κουμιανό – Την κοιτούσε τρυφερά και της ψιθύριζε στο αυτί

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία φωτογράφιση, που της έκανε εκείνος, και μετά ακολούθησαν κάποια καλέσματα στα οποία ήρθαν πιο κοντά. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Κοσμάς Κουμιανός χώρισε πριν από λίγο καιρό από την προηγούμενη σχέση του και πρώην σύντροφός του είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, επίσης δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.