Survivor 2024 spoiler 19/04: Τραγωδία! Η απίστευτη γκάφα της παραγωγής! Πρόδωσε το απόλυτο spoiler!

April 19, 2024


Survivor 2024 spoiler 19/04: Θέλει ο ΣΚΑΙ να κρυφτεί και οι αποχωρήσεις δεν τον αφήνουν. Τι συνέβη χτες, κατά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, που ΟΛΟΙ οι τηλεθεατές το παρατήρησαν αλλά το κανάλι και η παραγωγή δεν ανακοίνωσε το παραμικρό.Αποτελεί κοινό μυστικό πως, εκτός από τον Τζέιμς Καφετζή και ο Αλέξης Παππάς αλλά και ο Σάββας Γκέντσογλου έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Και ενώ έχουμε την …

...πληροφορία πως οι αποχωρήσεις τους θα προβληθούν στο επεισόδιο της Κυριακής (21/04), οι παίκτες απουσίαζαν και από το τελευταίο επεισόδιο. Ή για να τα λέμε καλύτερα αι από την μονομαχία για την παραμονή στο παιχνίδι, αφού στο ταξίδι που κέρδισε η κόκκινη ομάδα ο Αλέξης Παππάς...

Survivor 2024 spoiler 19/04: Θέλει ο ΣΚΑΙ να κρυφτεί και οι αποχωρήσεις δεν τον αφήνουν. Τι συνέβη χτες, κατά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, που ΟΛΟΙ οι τηλεθεατές το παρατήρησαν αλλά το κανάλι και η παραγωγή δεν ανακοίνωσε το παραμικρό.

Αποτελεί κοινό μυστικό πως, εκτός από τον Τζέιμς Καφετζή και ο Αλέξης Παππάς αλλά και ο Σάββας Γκέντσογλου έχουν αποχωρήσει από το Survivor. Και ενώ έχουμε την πληροφορία πως οι αποχωρήσεις τους θα προβληθούν στο επεισόδιο της Κυριακής (21/04), οι παίκτες απουσίαζαν και από το τελευταίο επεισόδιο. Ή για να τα λέμε καλύτερα αι από την μονομαχία για την παραμονή στο παιχνίδι, αφού στο ταξίδι που κέρδισε η κόκκινη ομάδα ο Αλέξης Παππάς ήταν εκεί.

Survivor 2024 spoiler: Η απίστευτη γκάφα της παραγωγής

Τι έγινε λοιπόν και εξαφάνισε η παραγωγή έτσι ξαφνικά τον Αλέξη Παππά και τον Σάββα Γκέντσογλου από το τελευταίο επεισόδιο και γιατί δεν το ανακοίνωσαν χτες; Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr υπήρξε μια τελευταία προσπάθεια της παραγωγής μπας και καταφέρει να τους κρατήσει στο Survivor ωστόσο δεν τα κατάφερε. Αλέξης και Σάββας θα αποχωρήσουν στο επεισόδιο της Κυριακής κι αυτό δεν αλλάζει. Όπως και να έχει πάντως μιλάμε για μεγάλο φάουλ από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ.

Δείτε σχετικά βίντεο από τις χθεσινές μονομαχίες που απουσιάζουν οι δύο παίκτες…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.