Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αν αλλάξει κάτι θα ήθελα να…» – Η εξομολόγηση για τη συνεργασία με τον Κώστα Τσουρό

April 19, 2024


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση την Πέμπτη 18 Απριλίου και εκεί την περίμενε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, μαζί με δημοσιογράφους για να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις. Αυτή τη φορά δεν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, αλλά για το επαγγελματικό της μέλλον.Επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια αποχής, στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή “Ακόμα δεν …

...είδες τίποτα", ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν αυτή έχει πάρει το πράσινο φως και για τη νέα χρόνια και η ίδια αποκάλυψε εάν έχουν γίνει συζητήσεις και τι σκοπεύει να κάνει.Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της μέλλον«Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συζήτηση με την...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση την Πέμπτη 18 Απριλίου και εκεί την περίμενε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, μαζί με δημοσιογράφους για να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις. Αυτή τη φορά δεν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, αλλά για το επαγγελματικό της μέλλον.

Επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια αποχής, στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα“, ωστόσο δεν είναι γνωστό εάν αυτή έχει πάρει το πράσινο φως και για τη νέα χρόνια και η ίδια αποκάλυψε εάν έχουν γίνει συζητήσεις και τι σκοπεύει να κάνει.

Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν έχει γίνει ακόμα κάποια συζήτηση με την ομάδα, για του χρόνου πιστεύω μετά το Πάσχα… Γενικότερα ο λόγος που επέστρεψα ξανά στην τηλεόραση μετά την αποχή που είχα αυτά τα 3 χρόνια ήταν ο Κώστας. Αν αλλάξει κάτι θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Κώστα. Μ’ αρέσει πάρα πολύ», είπε.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Με τον Ντάνο η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, με στήριξε όσο κανένας άλλος»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.