«Σφράγισε» τη ζωή της η Δήμητρα Λιάνη: «Είμαι με εκείνον που ταιριάζουν τα χνώτα μας…»

April 17, 2024


Για την προσωπική της πορεία μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1.Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Δύσκολες στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Τρομοκρατία, σειρά απειλών και εκβιασμοί…»«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συ…

...γκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.«Λάθη...

Για την προσωπική της πορεία μίλησε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Δύσκολες στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη: «Τρομοκρατία, σειρά απειλών και εκβιασμοί…»

«Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου. Δεν έχω σύντροφο στη ζωή μου. Έχω καλούς φίλους. Έχω έναν καλό μου φίλο, τον Θοδωρή Αγγελασόπουλο, με τον οποίο συγκατοικούμε για να μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τα βγάλουμε πέρα στη σημερινή εποχή. Ταιριάζουν τα χνώτα μας. Μου έχει σταθεί σε όλη αυτή τη διάρκεια των 12 ετών περίπου, σε όλες τις πολύ κακές στιγμές μου και δόξα τω Θεώ» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Λάθη κάνουμε όλοι κι εγώ κάποια στιγμή ίσως να παρασύρθηκα από όλα αυτά, αλλά η μεγάλη μάχη που έδωσα με τον εαυτό μου ήταν να παραμείνω όπως ήμουν. Εκεί έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ο Ανδρέας. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο», τόνισε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου σε άλλο σημείο της κουβέντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.