Γιώργος Λιάγκας – Η αποκάλυψη για την ρήξη ανάμεσα σε Μικρούτσικο και Καινούργιου: «Του έχει σταθεί και οικονομικά»

April 30, 2024


Την τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχολίασαν στο Πρωινό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου.Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια του Happy Day είπε μεταξύ άλλων για τον Μικρούτσικο: «Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλιά του. Τι εννοώ, είναι άλλη η κριτική που κάνουμε τετ-α-τετ και άλλος …

...ο σχολιασμός που κάνεις στα πλαίσια μιας συνέντευξης. [...] Τον έβλεπα πολλές φορές από το καμαρίνι να νιώθει ότι τον διακόπτουν και δεν προλαβαίνει να πει αυτό που ήθελε, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος. Ας το έλεγε σε μια κλειστή συζήτηση. Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους...

Την τοποθέτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σχολίασαν στο Πρωινό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια του Happy Day είπε μεταξύ άλλων για τον Μικρούτσικο: «Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλιά του. Τι εννοώ, είναι άλλη η κριτική που κάνουμε τετ-α-τετ και άλλος ο σχολιασμός που κάνεις στα πλαίσια μιας συνέντευξης. […] Τον έβλεπα πολλές φορές από το καμαρίνι να νιώθει ότι τον διακόπτουν και δεν προλαβαίνει να πει αυτό που ήθελε, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος. Ας το έλεγε σε μια κλειστή συζήτηση. Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη».

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος: Τέλος από το Super Κατερίνα – Αντί να το ανακοινώσει η Καινούργιου, το είπε ο ίδιος στον Λιάγκα

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για Καινούργιου-Μικρούτσικο

Στη συζήτηση που είχαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε μεταξύ άλλων πως αυτή ήταν μία μονομερής τοποθέτηση. «Παίρνουμε μόνο το κομμάτι του Ανδρέα Μικρούτσικου που μπορούμε να του προσάψουμε και σωστά και λάθος. Όντως δεν υπάρχει κάποιος που να διαφωνεί με την τηλεοπτική κριτική που κάνει», είπε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Λιάγκα ωστόσο να τονίζει πως υπάρχουν και άλλες παράμετροι.

«Το ότι ο Ανδρέας είχε το θάρρος να βγαίνει στην ίδια εκπομπή που συμμετείχε και να λέει ότι τον φιμώνουν και δεν τον σέβονται, δεν του δίνει το άλλοθι όταν αποχωρεί από την εκπομπή να βγαίνει και να λέει ότι είναι μνημείο αυτοαναφορικότητας η κ. Καινούργιου, δηλαδή η παρουσιάστρια της εκπομπής και ότι δεν ήξερε δύο χρόνια πού πήγαινε. Στην αρχή δεν ήξερε, δύο χρόνια μετά δεν κατάλαβε;», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Για να καταλήξει ότι τις τελευταίες ώρες άκουσε μία πληροφορία ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε δεχτεί και οικονομική βοήθεια τα τελευταία χρόνια. «Όντως κάποια στιγμή κατάλαβε κι αρχίζεις εσωτερικά να βγαίνεις και να αφήνεις αιχμές; Ούτε αυτό είναι ωραίο. Αν δεν αντέχεις, τα βάζεις κάτω και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Κι όταν φύγεις, σέβεσαι τον σταθμό που σου έδωσε λεφτά κι έναν παρουσιαστή που από ό,τι μαθαίνω ότι του έχει σταθεί και οικονομικά», επισήμανε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.