Δημήτρης Παπανώτας: Έφυγε λίγο πριν βγει ο Δήμος Βερύκιος στο Happy Day – Η απόφαση του σταθμού και η ανακοίνωση για την αποχώρησή του

April 17, 2024


Ο Δημήτρης Παπανώτας έβαλε υποψηφιότητα ως Ευρωβουλευτής και την Δευτέρα 15 Απριλίου υπήρξε και σχετική ανακοίνωση με τα ονόματα όλων όσων βρίσκονται στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας (δείτε εδώ ποιοι άλλοι διάσημοι συμπεριλαμβάνονται).Αυτό σημαίνει πως από ένα διάστημα και μετά δεν θα πρέπει να εμφανίζεται στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, όπως έχουμε συνηθίσει όλα αυ…

...τά τα χρόνια. Την ανακοίνωση για το πότε σταματάει, λοιπόν, έκανε το πρωί της Τετάρτης 17/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.Πότε είναι η τελευταία εκπομπή του Happy Day με τον Δημήτρη ΠαπανώταΗ παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την Τρίτη 23 Μαϊου ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει επίσημα,...

Ο Δημήτρης Παπανώτας έβαλε υποψηφιότητα ως Ευρωβουλευτής και την Δευτέρα 15 Απριλίου υπήρξε και σχετική ανακοίνωση με τα ονόματα όλων όσων βρίσκονται στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της Νέας Δημοκρατίας (δείτε εδώ ποιοι άλλοι διάσημοι συμπεριλαμβάνονται).

Αυτό σημαίνει πως από ένα διάστημα και μετά δεν θα πρέπει να εμφανίζεται στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, όπως έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Την ανακοίνωση για το πότε σταματάει, λοιπόν, έκανε το πρωί της Τετάρτης 17/4 η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πότε είναι η τελευταία εκπομπή του Happy Day με τον Δημήτρη Παπανώτα

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως την Τρίτη 23 Μαϊου ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει επίσημα, ενώ από σήμερα δεν θα συμμετέχει στον σχολιασμό των ειδήσεων της στήλης του Δήμου Βερύκιου, όπως οφείλει να κάνει σύμφωνα με τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

«Θέλω να πω κάτι, μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή, γιατί ξεκινάει η προεκλογική περίοδος, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας, να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια.

Νομίζω ότι το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια, ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες μέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και από το να σε έχουμε και να μη μιλάς, που αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μια σοκολατίτσα και τα ξαναλέμε στο επόμενο κομμάτι», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Ελένη Χατζίδου για Δημήτρη Παπανώτα – «Δεν ακούει τη συμβουλή της Σταματίνας, να σταματήσει να μιλάει;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.